Prodej apartmánu, Dolní Morava, 76 m2 (ID: 1858820)

Dolní Morava

6 997 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 346 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a kompletního právního servisu)

Doporučené firmy v Dolní Moravě

Informace k nemovitosti

Chcete mít vlastní apartmán na horách, který vám bude vydělávat, když v něm zrovna nebudete? Proč ne ...

Apartmán se nachází ve stylovém apartmánovém domě, na klidném a tichém místě v obci Velká Morava. Svým majitelům tak nabízí klidné bydlení s veškerou zábavou na dosah ruky a nádherný výhled na Stezku v oblacích. Do obce Dolní Morava je to pouhých 10 minut

Horský resort Dolní Morava je vyhlášenou moderní lokalitou pro rodinné dovolené s horami zážitků. V posledních letech se těší stále větší oblíbenosti a návštěvnosti v každém ročním období.

V zimě asi nejvíce využijete Ski areál Sněžník s možnostmi sjezdového lyžování, sáňkařskou dráhu i množství běžeckých tras. Pro vyznavače Freestyle lyžování je k dispozici Snowpark, Funline a crossová trať.

V létě si naopak zamilujete místní turistiku, výhledy z lanovky, dechberoucí Stezku v oblacích, Mamutí horskou dráhu, Adrenalin park, dětské zábavní lesní parky a pohodové toulky tamní přírodou.

Rozměry jednotlivých místností apartmánu:

Pokoje: 50,68 m2
Předsíň: 8,70 m2
Koupelna a WC: 7,22 m2

Celková podlahová plocha: 76,12 m2. Celková užitná plocha: 58 m2 (rozdíl v podlahových a užitných rozměrech je způsoben šikminami stropů – u místností se šikmými stropy se do plochy obytné místnosti nezapočítává plocha se světlou výškou menší než 1,2 m).

užitná plocha bez šikmin celkem: 58 m2
obývací pokoj 24 m2
koupelna – 5,4 m2
předsíň – 6,6 m2
pokoj 1 – 12 m2
pokoj 2 – 10 m2

Apartmán 1/10 se nachází ve 3. nadzemním podlaží a je zrekonstruovaný.
V apartmánovém domě se nachází celkem 13 apartmánů. Velmi dobře zde funguje SVJ, dům je bez úvěrů. Byl zrekonstruovaný v letech 2008 – 2010. V úpravě je momentálně pouze prostor vedle domu, který by měl později sloužit jako kolárna/lyžárna.

Společná chodba se sousedním apartmánem nabízí spoustu prostoru na odložení věcí.

Apartmány se zde se těší velmi vysokému hodnocení na serverech nabízejících ubytování. Vzhledem k tomu, že se apartmán prodává vybavený, je ihned k užívání nebo pronajímání!

Líbí se vám? Zavolejte mi a já vás na Dolní Moravu osobně ráda vezmu. Vaše Blanka Vaňková

Parametry nemovitosti

Cena
6 997 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a kompletního právního servisu
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Dolní Morava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Blanka Vaňková

Blanka Vaňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Dolní Moravě?

Podobné nemovitosti