Prodej bytu 3+kk, Chýně, Premonstrátů, 100 m2

Premonstrátů, Chýně

10 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 418 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Chýni

Úklidové služby

Informace k bytu

Představujeme Vám moderní byt 3+kk o rozloze 99,9 m2 v srdci obce Chýně, který byl kolaudován v roce 2019. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení s moderním vybavením a vysokým standardem bydlení.
Byt je vytápěn centrálním topením, teplá voda je zajištěna díky elektrickému bojleru, což zaručuje komfort po celý rok.
Pro milovníky přírody je k dispozici soukromá zahrádka o velikosti 25 m2, která poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek i zábavu.
Celý byt je vybaven plovoucími podlahami, které dodávají interiéru moderní vzhled a jsou snadné na údržbu. Koupelna je prostorná a vybavena kvalitními obklady, které dodávají elegantní a čistý vzhled. Součástí koupelny je pohodlná vana, ideální pro relaxaci po náročném dni, druhé WC je umístěno samostatně, což zvyšuje komfort a soukromí obyvatel bytu. Nadchne Vás také moderní kuchyně, včetně vestavěných spotřebičů jako jsou myčka, lednice, trouba a mikrovlnná trouba. Kuchyně je navíc doplněna o velkou pracovní plochu, která nabízí dostatek místa pro přípravu jídel. Nad pracovní plochou je umístěna kvalitní digestoř.
Celkově je byt vybaven tak, aby poskytoval komfort a funkčnost.
Jihozápadní orientace obývacího pokoje zajišťují dostatek světla a příjemné prostředí.

Okna s dvojskly efektivně izolují hluk a teplo, což zvyšuje pohodlí bydlení. Bytový dům je zateplený s energetickou třídou B, díky tomu je bydlení v tomto objektu energeticky efektivní, což přispívá k snížení měsíčních výdajů na energie.
Byt nabízí flexibilitu v podobě možnosti dohody o vybavení, které zde můžete získat společně s bytem.
Součástí kupní ceny je i parkovací stání v podzemní garáži. Výhodou bytu je dostatečné úložné řešení v podobě prostorné komory o velikosti 5 m2, která se nachází přímo v bytě. Bytový dům disponuje i společnými prostory – kočárkárnou.

Lokalita Chýně je známá svou vynikající infrastrukturou s pěti mateřskými školami, aktuálně probíhá výstavba druhá základní škola, která bude dokončená v příštím roce, což činí tuto oblast ideální pro rodiny s dětmi. Příjemná a klidná atmosféra, doplněná o veškerou potřebnou občanskou vybavenost, činí z Chýně vyhledávanou lokalitu pro život i pro svou blízkost od západního okraje Prahy, což umožňuje obyvatelům snadno a rychle dojíždět do hlavního města, ať už automobilem nebo veřejnou dopravou.
Chýně je obec s nejrychlejším rozvojem a díky tomu nabízí to nejlepší z obou světů – moderní bydlení ve vyhledávané lokalitě s blízkostí přírody a města. V obci najdeme několik sportovních hřišť a areálů pro sportovní vyžití, včetně sítí kvalitně udržovaných cyklostezek, které jsou vhodné pro rekreační i sportovní cyklisty. Tyto stezky propojují obec s okolními přírodními krásami.

Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme veškeré informace, a na prohlídce bude přítomen náš finanční konzultant, který Vám rád poradí ohledně nejlepšího financování.

Parametry bytu

Cena
10 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Premonstrátů, Chýně
ID
00027
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
125 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Romana Pauš

Romana Pauš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Chýni?

Podobné nemovitosti