Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Brno, Ořechovská, 2693 m2

Ořechovská, Brno, Horní Heršpice

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři, + provize RK, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Brně

Informace k pozemku

Jedná se o pronájem stavebního pozemku se stavebním povolením ke komerčnímu využití o celkové výměře 2.693 m2 nacházejícího se v Brně v městské části Horní Heršpice při ulici Vídeňská na ulici Ořechovská hned vedle nájezdu/sjezdu na dálnici D1, naproti obchodnímu centru Futurum a také poblíž napojení na dálnici D2.

Pozemek má v současné době možné dva přístupy i příjezdy (šíře cca 8 a cca 5 metrů) ze silnice III. třídy vedoucí od Brna jihozápadním směrem na obec Moravany. Pozemek je mírně svažitý a má lichoběžníkový tvar o stálé šíři cca 36 metrů, délce při levé horní straně cca 105 metrů a délce při pravé spodní straně cca 40 metrů viz. mapa ve fotogalerii. Pozemek se nachází v zastavěném území (bydlení + komerce) obce. Pozemek se nenachází v záplavovém území, nejedná se ani o poddolované území. Z čelní strany pozemku o uliční šíři více jak 60 metrů je v celé zamýšlené výšce oplocení 2,4 metru počítáno s reklamním využitím, nemalým to zdrojem příjmů.

Dnes nabízené nemovité věci k pronájmu (pozemku) můžete využít např. k parkování vozidel Vaší společnosti.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
volejte makléři, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Ořechovská, Brno, Horní Heršpice
ID
00236
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
2693 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Radim Ouředník

Bc. Radim Ouředník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Brně?