Prodej bytu 1+kk, Praha - Chodov, Čenětická, 23 m2 (ID: 1861701)

Čenětická, Praha 4 - Chodov

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(konečná cena)

Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme jednotku 1+kk s komorou na patře, která je součástí nového projektu přestavby bytového domu, který již byl kompletně dokončen v dubnu 2024. Jednotka se nachází v 5. nadzemním podlaží s krásným otevřeným výhledem do okolí (Preferovanější strana v projektu). Výměra je 24,1 m2 včetně 1,5 komory na patře.

V rámci projektu došlo ke kompletní rekonstrukci domu a také dané jednotky. Cílem bylo aby vše splnilo vysoký standard bydlení za rozumnou cenu ať už jako startovací bydlení pro jednotlivce, přechodné bydlení nebo za cílem rentabilního nájmu. Jednotka může být řešena obývacím pokojem s rozkládací pohovkou / klasickou postelí a malou kuchyní.

Prostor v předsíni je ideální pro velkou šatní skříň. Na fotografiích jsou vizualizace možného řešení interiéru a také fotografie vzorového bytu. Orientaci na JV ocení každý, kdo preferuje příjemně světlý byt. Fotografie z bytu slouží pro představu jak může byt dokončený.

Velkou výhodou projektu je, že zde bude vstupní recepce, posilovna, yoga místnost a společenská místnost s velkoplošnou televizí. Dále zde bude kolárna a kočárkárna. Venkovní prostory budou určené pro venkovní fitness, relaxaci a grilování. Bude se jednat o uzavřený areál.

Bytový dům je na klidném místě, v okolí zeleně. Nedaleko je sportovně rekreační areál 11 a několik restaurací. Autobus cca 3 minuty chůze. Metro C Chodov 10min jízdy autobusem.

Jednotka je o 200 000,-Kč levnější než v aktuálním ceníku na projektu: skylinechodov.cz

Dále je možná nabídka ve 2 patře. V obou případech se jedná o postoupení práv a závazku od jiného klienta.

Osobní prohlídka možná po domluvě.

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Čenětická, Praha 4 - Chodov
ID
619
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
24 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
23 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Home Portal

Václavské náměstí 841/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Semrád

Filip Semrád

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti