Pronájem rodinného domu, Praha - Bohnice, Sopotská, 159 m2

Sopotská, Praha 8 - Bohnice

39 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)

Doporučené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na další postupu a termínu prohlídky.

Představujeme vám exkluzivně k pronájmu rodinný dům s garáží a bazénem o dispozici 5+kk a celkovou plochou 159 m2 + zahrada. Dům se nachází v v klidné a žádané lokalitě v ulici Sopotská, Praha 8 – Bohnice.

Jedná se o dvoupatrový dům, který nabízí 4 ložnice. V přízemí domu naleznete prostornou kuchyň, která je kompletně vybavená spotřebiči - lednicí, mrazákem, myčkou, el. troubou a varnou deskou, digestoří. V kuchyni najdete úložné prostory pro uložení věcí/potravin. Kuchyně postupně přechází přes jídelní část ve velký obývací pokoj s krbovými kamny a nabízí propojení přes zimní zahradu až do zahrady s bazénem. Z obývacího pokoje se dostanete po schodech do 1. patra, kde jsou 4 nezařízené ložnice, které si můžete uzpůsobit dle svých představ, koupelna a toaleta. V koupelně je vana, umyvadlo, bidet a police. Toaleta je samostatně.
V zimní zahradě si můžete vytvořit příjemné posezení a výhledem do zahrady.
V přízemí je také garáž a další místo k parkování na vlastním pozemku je přímo před garáží. V suterénu je technická místnost s úložnými prostory a další místnost, kde je kuchyňská linka, sprchový kout a toaleta a dá se tak využít i třeba jako samostatné bydlení pro člena rodiny.

Dům se nachází v blízkosti Čimického háje a Botanické zahrady - ideální místo pro odpočinek v přírodě. Kousek také do ZOO Praha. V okolí je velké množství nákupních možností, kousek je Penny Market, Lidl nebo nákupní centrum OC Krakov. 5 minut pěšky je autobusová zastávka Odra, spojení na metro C - Kobylisy a dále do centra. Najdete zde základní a mateřské školy - MŠ Lešenská, MŠ Ústavní, ZŠ Glowackého, ZŠ Hlivická. Rodiče jistě ocení dětská hřiště, kterých je v okolí nespočet.
Byt je určený výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k dispozici ihned. Doporučuji osobní prohlídku. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Parametry domu

Cena
39 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Sopotská, Praha 8 - Bohnice
ID
02061
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
159 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
290 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Flatimi Nájmy

Flatimi Nájmy

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti