Prodej vícegeneračního domu, Kladno, Rakovnická, 150 m2 (ID: 1862063)

Rakovnická, Kladno - Rozdělov

7 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 790 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kladně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme ke koupi rodinný dům - dvojdům na pozemcích o celkové ploše 429m2 v Kladně-Rozdělově, ul. Rakovnická.
Dům stojí na dvou pozemcích a má dvě samostatné bytové jednotky s příslušenstvím, které jsou o dispozicích 4+1 s příslušenstvím a 2+1 s příslušenstvím. Každá část domu ( dvojdomu) má vlastní číslo popisné, svůj vlastní vjezd na pozemek, vlastní vchod, samostatné měřiče elektřiny, plynu.
Část domu 4+1 s obytnou plochou 80m2 má na svém pozemku garáž, další zděnou kolnu s možností parkování osobního auta a přístavek, který byl v minulosti využíván jako prádelna. V přízemí této části domu je vstupní chodba, WC, spíž, koupelna, kuchyň, obývací pokoj a ložnice. Z chodby je přístup do sklepa o výměře 10m2 a dále schodiště vedoucí do patra, kde se nachází 2 pokoje a 2 malé podkrovní prostory využívané jako půda. Podlahy jsou původní dřevěné a OSB desky se spodním zásypem a dlažby. Okna jsou plastová se žaluziemi, situována na jih, sever a východ.
V této části domu je vytápění řešeno plynovým kotlem umístěným v suterénu domu, ohřev vody plynem, rozvody elektřiny v domě jsou původní. Odpady jsou do obecní kanalizace.
Část domu o dispozicích 2+1 a obytné ploše 70m2 má na svém pozemku velkou garáž a přístavek, který byl v minulosti využíván jako prádelna. V přízemí této části domu je vstupní chodba, koupelna s WC, kuchyň propojená s obývacím pokojem. V této části je umístěn komín, který je možno využít pro krbová kamna. Podlahy v této části domu jsou dlažby a plovoucí. Z chodby je přístup do malého sklepa a po schodišti je přístup do patra, kde se nachází prostorný pokoj o výměře 33m2, který je nyní využíván jako ložnice.
V této části domu je ohřev vody a vytápění elektrické, akumulační kamna. Okna ve spodní části domu jsou plastová, situována na jih, sever, v patře jsou okna dřevěná. Na patě této části domu je plyn přiveden s možností budoucího napojení.
Celý dům má sedlovou střechu, která byla nově rekonstruována v r.2018.
Obě části domu jsou obyvatelné, ale i přesto některé části v domě vyžadují rekonstrukci jako např. koupelny. Každá část domu ( dvojdomu) má své číslo popisné.
Dům se nachází v lukrativní části města Kladna. V blízkém okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost-supermarket Lidl cca 100m a ve vzdálenosti do 500m Tesco a Penny market a další obchody, základní školy, školky, lékaři, nemocnice, sportoviště Sletiště, Aquapark, restaurace, lesy, cyklostezky. Výborné autobusové spojení jak po městě, zastávka MHD je přímo naproti domu a cca 300m je zastávka BUS směr Praha aj. Nájezd na dálnici D6 Velká Dobrá je cca 4km.
Koupi domu je možno financovat úvěrem, nebo hypotékou.

Parametry domu

Cena
7 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Rakovnická, Kladno - Rozdělov
ID
5713
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
429 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

KOMFORT REALITY s.r.o.

KOMFORT REALITY s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Kladně?

Podobné nemovitosti