Prodej pozemku, Tanvald - Šumburk nad Desnou, 2372 m2

Tanvald, Šumburk nad Desnou

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Tanvaldě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte stavební pozemek v Jizerských horách s úchvatným výhledem do širokého okolí? Pak jste na správném místě! V zastoupení vlastníků nabízím pozemek pro stavbu objektu k bydlení v Tanvaldě - části Šumburk nad Desnou. Pozemek o výměře 2372 m2 tvoří zeleň, nachází se v klidné části s jedinečným výhledem na okolní lesy a město.

Na pozemek bude v nejbližší době zpracována architektonická studie domu, který bude možný na pozemku postavit, Váš budoucí dům však může vypadat i odlišně - dle Vašich představ.

Pozemek je po celý den krásně prosluněný, plocha je svažitá. Okolí je velmi klidné, pár kroků od pozemku se nachází autobusová zastávka a centrum města je vzdálené 4 min. jízdy autem. V krátké dojezdové vzdálenosti se pak nachází i několik sjezdovek.

Elektřina je na hranici pozemku, odpad je nutno řešit čističkou odpadních vod a zdroj vody je řešen studnou.

Podle územního plánu lze na pozemku postavit nový dům jak k trvalému bydlení tak k rekreaci, a to o max. výšce 2,5 nadzemní podlaží. Zastavěnost pozemku může být maximálně 30% a zároveň součet zastavěných ploch nesmí přesáhnout 400m2. Celkový vzhled nového domu musí respektovat okolní zástavbu. Budoucí stavbu lze orientovat na vrch pozemku abyste měli možnost užívat si krásný výhled naplno. Dům však můžete v rámci pozemku umístit i kdekoliv jinde. Přesné znění územního plánu Vám rád poskytnu.

Pozemek se nachází v klidné části města Tanvald - Šumburk nad Desnou, s dostatkem soukromí a výhledem na město, pouhých 2,5 km od centra Tanvaldu. Do Jablonce nad Nisou je to 20 minut jízdy, do Liberce 30 min jízdy autem. Za 1h 20 min se dostanete do Hlavního města. Veškerou občanskou vybavenost naleznete přímo v Tanvaldě. Nakoupit si můžete v Bille, Lidlu nebo Penny. Poštu, lékárnu, lékaře, obchody a služby, restaurační zařízení, úřad, školy, školky či fotbalové hřiště naleznete přímo v Tanvaldě. V okolí se momentálně nachází mnoho turistických, kulturně-historických i přírodních cílů, za humny máte například ta nejlepší lyžařská střediska v ČR. Skiareál tanvaldský špičák je vzdálený pouhých 6 km, zimní střediska Harrachov 14km a Rokytnice nad Jizerou 17km.

Jedná se tak o ideální místo pro rodinné bydlení či rekreaci.


Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Tanvald, Šumburk nad Desnou
ID
11885
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2372 m2
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dominik Klapka

Dominik Klapka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Tanvaldě?

Podobné nemovitosti