Prodej chaty, Hamr na Jezeře, 67 m2 (ID: 1864322)

Hamr na Jezeře

5 365 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 568 Kč /za měsíc

(vč. právních služeb a poplatků RK)

Doporučené firmy v Hamru na Jezeře

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme ke koupi zavedenou rekreační chatu TEREZA v obci Hamr na Jezeře přímo na pláži s pozemkem 1689m2. Inzerce probíhá na booking.com, DDS tour, ale cca 70% obsazenost je již stálými hosty. Chata má 67m2 a nabízí komfortní ubytování, které je ideální pro rodiny s dětmi. Jde o nově zrekonstruovaný objekt, který byl zkolaudován v červnu 2019. Chata TEREZA je určena max. pro 10 osob. Jsou zde dva pokoje, v každém pokoji je manželská postel a palanda. Dále je zde společenská místnost s dvěma rozkládacími gauči, televizí, kuchyní (lednice, vařič, mikrovlna, rychlovarná konvice) a samozřejmostí je sociální zařízení se sprchovým koutem. Klimatizace je součástí objektu. Dále je zajištěno venkovní sezení s možností grilování. U objektu je zajištěno parkování pro dvě vozidla. Chata má velkou zahradu, která je automaticky zavlažována.
Nachází se v bezprostřední blízkosti písečné pláže Hamerského jezera. Celý objekt je oplocen. Součástí chaty je velké travnaté hřiště, které umožňuje velké množství sportovního vyžití (nohejbal, volejbal, badminton, fotbal,...). Dále je zde možnost využit tenisový kurt, který je součástí pronajaté chaty (tenisové rakety a míče k dispozici). Obsazenost chaty není celoroční, ale od března do konce října. Další čtyři měsíce jsou rezerva pro další ubytování, ovšem majitelé potenciál chaty z rodinných důvodů nevyužili. Rovněž oplocená plocha nabízí reklamní využití, protože přes sezónu projde okolo 10tis lidí. Roční výnos chaty je cca 350.000,-Kč.. Obsazenost je v létě po týdenních turnusech, mimo sezónu jsou to prodloužené víkendy. Na rok 2024 jsou již rezervace. Úklid a sekání trávy může i nadále zajišťovat místní úklidová firma. Chata je samoobslužná. Pokud vás zajímají bližší informace, neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry domu

Cena
5 365 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právních služeb a poplatků RK
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Hamr na Jezeře
ID
2023104
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
67 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1689 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 68 lidí

Prodejce

Jitka Kučerová

Jitka Kučerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hamru na Jezeře?

Top nabídky

Podobné nemovitosti