Prodej bytu 3+kk, Rychnov nad Kněžnou, Javornická, 70 m2 (ID: 1864334)

Javornická, Rychnov nad Kněžnou

4 449 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 203 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rychnovu nad Kněžnou

Informace k bytu

Nečekejte na výhodnější hypotéku, my Vám ji zajistíme již nyní.

Byt A-2-1 - ihned možný k nastěhování, nachází se ve druhém patře novostavby bezbariérového bytového domu „Javornická 1901“. Součástí bytové jednotky je prostorný balkón 7m2 orientovaný na severozápadní stranu, přístupný jak z obývacího pokoje tak z ložnice.

Byty jsou standardně vybaveny: vstupní bezpečnostní dveře, vnitřní dveře s povrchovou úpravou (fólie) s kvalitním kováním, plovoucí (lamino) podlahy, keramické dlažby v koupelnách a chodbě, obklady v koupelně a na samostatném WC, sanitární keramika.
K bytové jednotce si můžete dokoupit venkovní stání, které se nachází před budovou nebo vnitřní garážové stání a sklepní kóji umístěné v prvním podzemním podlaží budovy.

Parametry bytu

Cena
4 449 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Javornická, Rychnov nad Kněžnou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Rychnovská realitní s.r.o.

Javornická 1903, Rychnov nad Kněžnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Nehera

Petr Nehera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Rychnovu nad Kněžnou?

Podobné nemovitosti