Prodej bytu 4+kk, Praha - Vinohrady, Lucemburská, 109 m2 (ID: 1864705)

Lucemburská, Praha 3 - Vinohrady

12 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 430 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji zajímavý, velmi prostorný byt 4+kk, 109 m2 + sklep 6 m2, na výborné adrese Praha 3, Vinohrady, ulice Lucemburská, téměř u trasy metra A, Jiřího z Poděbrad. Byt se nachází v posledním patře původního zděného činžovního domu, což zaručuje jeho světlost a nádherný výhled na Prahu. Celý byt je po kompletní rekonstrukci cca před 15-ti lety. Byla udělána nová elektroinstalace, nové rozvody sanity a odpadů, nová koulena, nová kuchyně včetně spotřebičů, renovace výmaleb a štuků. Nyní je byt ve velmi dobrém stavu, pouze vyžaduje některé designové úpravy, především je potřeba renovace parket v pokojích, dokončení obkladu v koupelně, dokončení některých lišt a detailů. Okna jsou špaletová, dřevěná, dveře a zárubně taktéž dřevěné.
Byt je velmi prostorný. Dominantní velká vstupní chodba zajišťuje samostatný vstup do pokojů, kuchyně, koupelny, WC a větší komory. Koupelna je velká, s vanou, pultem se dvěma umyvadly a úložným prostorem pro kotel a pračku. V bytě je 2x WC, jedno samostatné a jedno v koupelně. Zajímavá je samostatná komora o velikosti cca 3 m2. Kuchyně je opatřená moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, je velmi prostorná a složí i jako obytná jídelna. Na ní navazuje velmi zajímavý, rohový pokoj, který by mohl sloužit jako oddělený obývací pokoj. V tomto pokoji jsou taktéž umístěna funkční krbová kamna, což v zimních měsících podtrhne atmosféru bytu. Pokoje jsou každý se samostatným vstupem, světlé s velkými okny a výhledem na Prahu.
Dům je taktéž po kompletní rekonstrukci, v domě je moderní výtah, renovace chodeb, vchodových dveří, sklepů atd. K bytu náleží prostorný zděný sklep cca 6 m2 velký, uzamykatelný kovovými dveřmi. Vytápění bytu a ohřev teplé vody zajišťuje kombinovaný kondenzační plynový kotel v kombinaci s radiátory.
Byt je v OV a je možné ho financovat hypotečním úvěrem. Byt je díky jeho umístění částečně atypický a velmi zajímavý. Lokalita je velmi žádaná, s výbornou dostupností, tedy byt velmi dobře splňuje i investiční požadavky. Pro více informací či prohlídku bytu prosím volejte makléře.

Parametry bytu

Cena
12 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Lucemburská, Praha 3 - Vinohrady
ID
BN03873
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
109 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Rajsiglová

Jana Rajsiglová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti