Prodej zemědělské půdy, Kokořín, 4165 m2 (ID: 1864738)

Kokořín

49 000 Kč HYPOTÉKA od 234 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Kokoříně

Úklidové služby

Informace k pozemku

DRAŽBA pozemků Šemanovice, obec Kokořín

Předmětem dražby jsou čtyři pozemky o celkové výměře 4 165 m² u obce Šemanovice. Pozemky se nachází severně od intravilánu obce, jeden je samostatně umístěný, zbývající tvoří soubor. V katastru nemovitostí jsou vedeny jako trvalý travní porost, orná půda, vodní plocha a ostatní plocha. Všechny pozemky jsou součástí rozsáhlého chráněného území.
Obec Šemanovice je součástí obce Kokořín, nachází se cca 12 km od okresního města Mělník ve Středočeském kraji. Oblast je centrem chráněné krajinné oblasti Kokořínsko-Máchův kraj. Kokořínsko je pro svou malebnost vyhledávanou oblastí turisty od 19. století. Lákaly a stále lákají je sem hrady i zříceniny, třpytící se hladiny rybníků i výhledy z vrcholků skal.
Název katastrálního území je Šemanovice. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Dne 17.5.2024 budou pozemky prodávány formou exekutorské dražby. Je vhodné, aby se dražitelé dojeli osobně na pozemky podívat a řádně se s nimi seznámili.

Parametry pozemku

Cena
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Kokořín
ID
4494
Plocha nemovitosti
4165 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Romana Jungwirthová

Romana Jungwirthová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Kokoříně?

Podobné nemovitosti