Prodej chaty, Zbraslavice, 60 m2

Zbraslavice

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zbraslavicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nová chata, na vl.pozemku a potůčkem, Kutnohorsko
Prodej zděné chaty s obytným podkrovím, na vlastním pozemku a s protékajícím potůčkem. Nachází se na klidném místě, na okraji obce Zbraslavice.
Dispozice chaty: v přízemí 1 obytná místnost s možností připojení kuchyňské linky , koupelna se sprchou a splachovacím WC, vstup na terasu a dřevěné schodiště do podkroví, kde je prostor na spaní. Do chaty je zavedena elektřina, voda z vlastní studny. Ohřev vody el.bojlerem. Topení lokální krbovými kamny. Nedaleko je autobusová a vlaková zastávka. V obci Zbraslavice je veškerá občanská vybavenost (obchody, pošta, škola, školka ..). V okolí je krásná příroda s lesy a rybníky. Chata je vhodná pro milovníky přírody, rybaření, houbaření, romantiky a klidu. Kutná Hora je vzdálena 19km, Čáslav 20km, Zruč nad Sázavou 13km a Praha cca 70km. Chata je okamžitě k užívání.

Parametry domu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Zbraslavice
ID
47924
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
505 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Michal Králik, Kutná Hora

Michal Králik, Kutná Hora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Zbraslavicích?

Podobné nemovitosti