Prodej bytu 3+kk, Praha - Chodov, 91 m2

Praha 4 - Chodov

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk (84,3 m2) s 2 velkými balkony (7,4 m2 a 5,7m2), šatnou a garáží, v novostavbě Rezidence "Výhledy Chodovec" na ulici Klapálkova v Praze 4, na rozhraní Záběhlic a Chodovce, v návaznosti na již nezastavitelnou oblast Trojmezí s nádhernými výhledy na Meandry Botiče a panoramatem Prahy. Byt se nachází nedaleko nákupního a zábavního centra "Chodov" s mnoha obchody, restauracemi, službami a multikinem, a blízko stanice metra Chodov, odkud se pohodlně a rychle dostanete do centra Prahy.

Byt se nachází ve 5. patře a skládá se z prostorné předsíně, velkého světlého obývacího pokoje s východem na balkon a dvou ložnic - obě s východem na balkon, přičemž jedna z nich má elektrickou roletu. K tomu patří prostorná koupelna s vanou, 2 umyvadly a sprchovým koutem, samostatné WC a šatna.

Okna bytu jsou obrácena směrem do tichého dvora (JV), a v bytě jsou bezpečnostní dveře.

Rodiny s dětmi jistě ocení kompletní občanskou vybavenost včetně mezinárodních škol a školek. Lokalita nabízí široké možnosti sportovního i kulturního vyžití. V okolí se nachází sportovní areál Jedenáctka s velkým plaveckým bazénem a wellness, v nedalekém parku u Chodovské tvrze oblíbený discgolf, minigolf nebo venkovní posilovna. Pro aktivní relaxaci dobře poslouží i přírodní park Hostivař-Záběhlice s vyhledávanou Hostivařskou přehradou a koupalištěm. Přímo v areálu projektu vznikne stylová kavárna s příjemným venkovním posezením.

V blízkosti projektu se nachází přírodní park Meandry Botiče s naučnou stezkou Povodí Botiče. Pro aktivní odpočinek slouží přírodní park Hostivař-Záběhlice s vyhledávanou Hostivařskou přehradou a koupalištěm, nebo rozlehlý areál Toulcův dvůr s jízdárnou a farmou zvířat. Další možnosti sportovního i kulturního vyžití nabízí sportovní areál Jedenáctka s velkým plaveckým bazénem a wellness, v nedalekém parku u Chodovské tvrze oblíbený discgolf, minigolf nebo venkovní posilovna. Konají se zde také výstavy, koncerty a mnoho dalších kulturních akcí.

Skvělé dopravní spojení s centrem: stanice metra Chodov je vzdálena 5 minut autobusem ze zastávky Knovízská, pouze dvě zastávky od metra C – Chodov. Na Václavské náměstí se lze dostat metrem za pouhých 14 minut. Zastávka autobusu je jen pár kroků od projektu. Výborná je i dostupnost autem. Z lokality je možné se během několika málo minut napojit na dálnici D1, hlavní silniční tah v Česku.

Pro více informací ohledně této nemovitosti nebo domluvení prohlídky nás kontaktujte. Rádi se vám budeme věnovat.

Parametry bytu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Praha 4 - Chodov
ID
N322
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. arch. Oxana Khorst

Ing. arch. Oxana Khorst

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti