Prodej vily, Tribanj, Chorvatsko, 95 m2

Tribanj, Chorvatsko

4 989 000 Kč /za nemovitost

(Při rychlém jednání sleva 200 000Kč.)

Doporučené firmy

Informace k domu

Chorvatsko-Nemovitosti.cz nabízí úžasný přímořský dům s dvěma apartmány, zahradou, garáží a grilem. Dům můžete užívat k podnikání ubytováním, nebo pro Vaši velkou rodinu. Má celkovou plochu 95m2 a zahradu 85m2. V zahradě najdete palmy, olivy a fíky. V zahradě můžete pěstovat např. pomeranče nebo ji využít k pobytu ve stínu. Můžete i grilovat. Dům dál nabízí terasy s výhledem na moře, garáž, parkovací stání a příjemnou cestu k pláži. Dům leží v klidném nevelkém městě Tribanj, který se nachází na pevnině naproti ostrovu Pag nedaleko Pažského mostu (pevnina - ostrov). Dům má téměř nové omítky, fasádu a vybavení. Některé části jsou obloženy kameny což budí majestátnost respekt domu. Na pláž je to 200m pohodovou chůzí, centrum městečka je na pobřeží. Pláž tu je písečná nebo s oblázky případně plata. Dům je klimatizovaný. Dva apartmány můžete využít pro ubytování hostů nebo kombinaci ubytovnání a dovolenou. Apartmány jsou pěkně zařízeny a plně funkční k nastěhování. Do města se z Brna dostanete po ujetí 750km dálnice Rakousko, Slovinsko a Chorvatsko. Podrobně o domě:

Dům se skládá se ze dvou pater.
V přízemí se nachází garáž, komora a kotelna, malé schody do prvního patra.
V prvním patře je první apartmán s předsíní, jednou ložnicí, obývacím pokojem s kuchyní, koupelnou a velkou terasou cca 30 m2 s kamenným grilem.
Samostatné schody z prvního patra vedou do druhého patra, kde je druhý apartmán se 2 ložnicemi, kuchyní a koupelnou a velkou terasou cca 20 m2 s krásným výhledem na moře.
Apartmány jsou zařízené a klimatizované.
Dům je obklopen zahradou o rozloze 84 m2.
Septik-vyváží se jednou za 2 roky
Užitková voda v nádrži - při plném využití doplnění jednou měsíčně
Pouze 200 metrů od pláže.
V blízkosti přírodního parku Velebit a Paklenica.

Tribanj malá vesnice se 267 obyvateli, ve vesnici je malý supermarket a dvě restaurace plus občerstvení na plážích. Je to klidná vesnice v kanálu Velebit na úpatí pohoří Velebit při cestě na pažský most (pag-pevnina). Tribanj - Kruščica, Šibuljina a Sv. Marija Magdalena jsou velmi malé rybářské a turistické střediska v hlubokých zátokách severozápadní části riviéry Paklenica. Moře je velmi čisté a je opravdu potěšením plavat v Jaderském moři s výhledem na krásný ostrov Pag. Z Tribanje vece horská cesta k Ljubotić, idylické vesnici ve Velebitu(pohoří), kde můžete vidět a zažít tradiční způsob života. Nedaleko se nachází také slavný Národní park Paklenica, který potěší všechny milovníky přírody čistým vzduchem, horským podnebím a úchvatnými skalami. Můžete využít veškeré internetové komunikace a být vždy spojení se světem a Českem.

Veřejné služby:
Voda
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění přímotopy, kotel
Klimatizace chlazení i vytápění
Septik-vyváží se jednou za dva roky
Certifikáty:
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 200 m
Most, který spojuje ostrov pevninu je zdarma
Obchod
Restaurace
Malé kulturní centrum
Parkování

Parametry domu

Cena
4 989 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Při rychlém jednání sleva 200 000Kč.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Tribanj, Chorvatsko
ID
80
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
200 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dana Růžičková

Dana Růžičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti