Prodej chaty, Čisovice, 85 m2

Čisovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně právních služeb a provize RK)

Doporučené firmy v Čisovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení prodej chaty v idylickém prostředí obce Čisovice.

Vlastní stavba je zděná, pochází ze 60. let 20. století, je v dispozici 3+1 s 85 m² a prošla za posledních 8 let postupnou rekonstrukcí. Byla udělána výměna rozvodů elektřiny včetně rozvaděče a venkovní kapličky. Voda z kopané studny čištěná přes filtry s dostatkem vody, včetně venkovní funkční pumpy, rozvody i odpadů v plastu, septik na 6 m3 s vývodem pro odvoz na hranici pozemku. Opravami prošly i stěny, stropy, podlahy, okna plastová se síťkami, el. rolety, zabezpečovací systém, internetové připojení přes kabel nebo anténu. Velmi praktická kuchyňská linka s myčkou nádobí, varnou deskou, el. i mikrovlnou troubou, digestoří a spoustou úložných prostorů. Topení krbovými kamny v kombinaci s akumulačními kamny s termostatem. Objekt je částečně podsklepen a nachází se v něm vodárna (zánovní) i prostor pro úschovu potravin.

Zahrada o ploše 541 m² prošla celkovou rekultivací, je pečlivě udržovaná a najdete na ní jak trávu pro odpočinek či aktivní pohyb, tak okrasnou skalku, bylinkovou zahrádku, keře, menší i vzrostlé stromy. Nachází se ní i kůlny pro úschovu věcí, přístřešky na dřevo i chytrý systém pro úschovu a rozvod dešťovky (2.300 l vody). Bez potíží je tam možné parkování 2 vozů.

Nemovitost je situována do klidné části obce, nové osvětlení v ulici, v okolí rybníky, lesy, které vybízejí k procházkám, houbaření, cyklovýletům a pod.. V obci je možné využít mateřskou či základní školu, fotbalové hřiště, 2 obchody, restauraci, poštu, další občanská vybavenost v nedalekém Mníšku pod Brdy (4 km). Autem jste po dálnici D4 během 20 min v Praze, alternativně je možné využít vlak či autobus. Bezproblémová a vstřícní sousedé a tak se novému majiteli dostane nejenom klidného místa pro práci či odpočinek, ale i případně nové známosti...

K dispozici je i 3D prohlídka, pokud byste ji nenašli v inzerci, ozvěte se prosím a zašlu odkaz. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku, jsem Vám k dispozici! Ev. číslo: 31220.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Čisovice
ID
31220
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Plocha nemovitosti
594 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední elektrické

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Daniel Martinů

Mgr. Daniel Martinů

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Čisovicích?