Prodej bytu 2+kk, Praha - Vršovice, U vršovického nádraží, 50 m2 (ID: 1867184)

U vršovického nádraží, Praha 10, Vršovice

7 635 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 386 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Doporučené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme moderní byt 2+kk k prodeji v žádané lokalitě U vršovického nádraží v Praze. Tento krásný byt v osobním vlastnictví s užitnou plochou 50 m2 se nachází v cihlové budově po rekonstrukci. Disponuje podlahovým topením a sklepem o velikosti 2 m2. Byt se nachází na prvním nadzemním podlaží a nabízí útulný obývací prostor propojený s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu. Díky skvělé dostupnosti veřejné dopravy a blízkosti veškeré občanské vybavenosti je tato nemovitost ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlný domov v centru Prahy.

Byt je po dokončené moderní rekonstrukci, plně vybavený kvalitními materiály a technologiemi. Kuchyňská linka německé zn. Livanza, podlahové topení zn. Schlüter-Systems s individuální a přesnou regulací teploty, tichá bezprůvanová klimatizace Toshiba Seya New a Samsung s funkcí Wifi, bezfalcové zárubně dveří se skrytými panty a zvukově izolační okna, designová koupelna s bezbariérovou podlahovou sprchou s podomítkovou sprchovou baterií Hansgrohe a s rimless klozetem Artceram. Navrch v bytě samostatná prádelna se zvukově izolačními dveřmi s padacím prahem.

Byt má bezpečnostní protipožární vstupní dveře a nové elektrické rozvody a rozvody LAN s přípravou na TV a internet.
Z obývacího pokoje je krásný výhled na náměstí s parkem, z ložnice zase do tiché zahrady ve vnitrobloku.
Vše potřebné v dosahu.

Poblíž MŠ, ZŠ, poliklinika, park Grébovka, tenisová hala, zimní stadion, psí hřiště, lékárna, vinotéka, cukrárna, stylové restaurace, prodejna potravin a uzenin. V pěší vzdálenosti gymnázium, supermarket, čerpací stanice, večerka, pizzerie, pošta, divadlo, kostel, kino, nemocnice a další služby.

Snadná dostupnost do centra města autem či MHD. Parkování u domu je bezproblémové.

Při rychlém jednání možná i sleva.

V případě prohlídky mě kontaktujte na uvedeném telefonním čísle. Těším se na Vás!

Parametry bytu

Cena
7 635 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
U vršovického nádraží, Praha 10, Vršovice
ID
00526
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
50 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Vinš, 2

Pavel Vinš, 2

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti