Prodej bytu 2+kk, Pedra do Sol Praia Estoril Sal Rei FREE WI-FI, Kapverdy, 62 m2 (ID: 1867552)

Pedra do Sol Praia Estoril Sal Rei FREE WI-FI, Kapverdy

2 164 913 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

AGENT Reality nabízí k prodeji apartmán o dispozicích 2+KK, 63m2 na kapverdském ostrově Boa Vista v lokalitě Praia do Estoril.

Kompletně vybavený apartmán je umístěn v 1.patře v domě o 4 podlažích. Apartmán disponuje oddělenou ložnicí, obývacím prostorem s jídelnou a kuchyní a koupelnou. Součástí je terasa, která je vhodná k odpočinku nebo práci z domova. Samozřejmostí je snadný přístup k dechberoucí pláži, která je jen pouhých několik metrů od rezidence.

Lokalita nemovitosti je jedinečná. Jedná se o třetí největší Kapverdský ostrov Boa Vista, jehož jméno v překladu znamená krásný výhled, je místem, kam se z Prahy dostanete přímým letem a to za šest hodin letu. Ostrov Boa Vista je v prvé řadě o spoustě úžasných pláží lemovaných tyrkysovým oceánem, o zvuku oceánu, vln i příjemného všudypřítomného větru, který rozhodně není studený, ale příjemně tlumí ostré sluneční paprsky. Milovníci šnorchlování a potápění si jistě užijí i pohled na pestrý podmořský život a hejna barevných ryb, vyskytují se tu také mořské želvy.

V případě zájmu o další doplňující informace rádi poskytneme vážnému zájemci prostřednictvím emailu. V lokalitě máme k dispozici svého zástupce, který Vám rád nemovitost představí osobně. Těšíme se i na případnou schůzku s vámi v termínu, který navrhnete.

Uvedená cena je konečná včetně kompletních poplatků, právních služeb a provize RK.

Parametry bytu

Cena
2 164 913 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Pedra do Sol Praia Estoril Sal Rei FREE WI-FI, Kapverdy
ID
F1405
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Vladimíra Šálená, DiS.

Ing. Vladimíra Šálená, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti