Prodej bytu 2+1, Olomouc, Rooseveltova, 72 m2

Rooseveltova, Olomouc - Nové Sady

5 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 593 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právního servisu, majitelé si vyhrazují právo dát přednost nejvyšší nabídce)

Doporučené firmy v Olomouci

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitele máme tu čest představit vám tento jedinečný cihlový byt v bezprostřední blízkosti centra města na Rooseveltově ulici. Tato exkluzivní bytové jednotka, s dispozicí 2+1, prošla nedávnou rekonstrukcí a nyní nabízí 72 metrů čtverečních útulného obytného prostoru. Dva prostorné a oddělené pokoje zajišťují soukromí a klid, zatímco výjimečná výška stropu nad 3,0 metry otevírá možnosti pro kreativní využití prostoru, jako je například vestavěné patro pro dětskou hernu či spací zónu.

Moderní kuchyňská linka a koupelna s vanou přinášejí do bytu moderní pojetí a komfort, zatímco jeho poloha v centru města poskytuje ideální spojení mezi dynamikou městského života a pohodlím vlastního domova. S téměř 25 metry čtverečními v obou pokojích a dobře prosvětlenou kuchyní, tak tento byt nabízí nadstandardní bydlení za atraktivní cenu v porovnání s novostavbami v okolí.

Navíc k samotnému bytu patří více než 20 metrů čtverečních sklepního prostoru v suterénu budovy. A to není vše – spolu s bytem získáte přístup k soukromé zahradě o rozloze více než 160 metrů čtverečních, která nabízí prostor pro vlastní zahrádkaření, pískoviště pro děti a posezení v soukromí s přáteli při grilování.

Nepropásněte tuto unikátní příležitost a kontaktujte makléře pro prohlídku a další informace. V případě zájmu vám rádi pomůžeme s financováním prostřednictvím našeho hypotečního centra. Buďte první, kdo si zajistí tento skvostný byt a splní si sen o dokonalém spojení městského života s klidem a pohodlím vlastního domova.

Parametry bytu

Cena
5 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právního servisu, majitelé si vyhrazují právo dát přednost nejvyšší nabídce
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rooseveltova, Olomouc - Nové Sady
ID
N00012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
92 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Ladislav Vohralík

Ladislav Vohralík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti