Prodej činžovního domu, Malá Skála, 310 m2

Malá Skála

9 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 083 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Malé Skále

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Vhodné pro investory. Exklusivně nabízíme k prodeji bytový dům ve Sněhově. Sněhov je vesnicí ležící pouhý kilometr od turisticky atraktivní oblasti obce Malá Skála a CHKO Český ráj. Z Prahy je místo dostupné po dálnici za cca hodinu jízdy. Díky své poloze má nemovitost potenciál rekreačního využití (možnost vybudování apartmánů).

Zděná budova byla postavena cca v roce 1970, má jedno podzemní podlaží, dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. K domu přiléhá pozemek o ploše 695 m2. Součástí prodeje jsou také dvě zděné garáže ve společném dvoře a dřevěný přístřešek na zahradě. Další parkovací stání lze snadno vybudovat na vlastním pozemku. Celkem se v domě nachází 5 bytových jednotek. Všechny jednotky jsou pronajaté bezproblémovým nájemcům na dobu určitou. Dispozičně jsou byty řešeny jako 3+1. Byt v podkroví má podlahovou plochu cca 86 m2, zbylé byty mají plochu cca 56 m2. Vyjma podkrovního bytu, který je po kompletní rekonstrukci jsou byty v původním stavu. Na střeše je nová hliníková krytina. V domě proběhla oprava omítek ve společných prostorech. Okna jsou dřevěná. Střešní okna nové. Z IS je dům napojen na obecní vodovod a elektro. Odpady jsou svedeny do septiku. Vytápění probíhá pomocí krbových kamen. Ohřev vody přes el. bojlery. Všechny byty mají podružné měření energií.

Více informací u makléře. Ve večerních hodinách a o víkendech kontaktovat přes email/sms. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Cena
9 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Malá Skála
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miloslav Čapek

Miloslav Čapek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Malé Skále?

Podobné nemovitosti