Prodej ubytování, Bouzov, 361 m2 (ID: 1868580)

Bouzov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k jednání)

Doporučené firmy v Bouzově

Informace k nemovitosti

Podnikatelská výzva a to zajimá investice s velkým potenciálem. Jste investoři a hledáte zajímavou příležitost v podobě zavedeného a fungujícícho apartmánového domu?
Pokud ano, tak zbystřete………
Nabízíme k prodeji nemovitost, která se nachází v obci Kozov. Kozov leží v nejzápadnějším cípu olomouckého okresu na pravém břehu řeky Třebůvky asi 20 km od Litovle a 3 km od Bouzova. Tato malá ale malebná vesnička je částí obce Bouzov. Kozov leží na spojovací cestě mezi Moravou a Čechami.
Objekt je umístěn na pozemku s celkovou výměrou 647m2. Zastavěná plocha hlavní budovy činí 361m2. Jedná se o zděnou, samostatně stojící, podskleneou budovu se sedlovou střechou s využitím podkroví.
Nemovitost disponuje apartmánem pro 4 osoby s kuchyňkou a sociálním zázemím a 3 samostatnými pokojemi pro 2 osoby s možností přistýlky (všechny pokoje disponují socálním zázemím). V podkroví se nachází prostory určeny jako bar s posezením (kulečník, šipky…). Některé apartmány jsou klimatizované a mají posezení s TV s plochou obrazovkou. Nemovitost má 4 samostatné vchody do pokojů, což zaručuje dostatek soukromí.
Nemovitost má potenciál i jako bytový dům s možností vytvoření bytových jednotek s různými a variabilními dispozicemi.
Celý objekt je po rekonstrukci a naprosto soběstačný. Vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo a solární panely. Voda se čerpá z vlastní vrtané studny.
Parkování přímo u apartmánového domu.
Nespornou výhodou je lokalita protkaná sítí turistických tras s velkým množstvím zajímavých míst v pěší vzdálenosti. Za zmínku určitě stojí Bouzovský hrad, Mladečské jeskyně, Javoříčské jeskyně a pro milovníky lyžařství tu máme v našem okolí zhruba 12 km od našeho ubytování sjezdový areál Kladky.
Z důvodu neustálé poptávky po bydlení je nemovitost skvělou příležitostí pro investora, který by se chtěl v tomto oboru realizovat.
Pokud vás naše nabídka zaujala, domluvte si prohlídku a nechte se sami okouzlit tímto místem plným pohody, klidu a odpočinku.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Bouzov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
647 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
361 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Bouzově?

Podobné nemovitosti