Prodej chaty, Slavkov u Brna, 20 m2

Slavkov u Brna

1 260 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 005 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Slavkově u Brna

Informace k domu

Nabízím ke koupi zahradu o celkové ploše 506 m² s novostavbou roubené zahradní chaty o zastavěné ploše 20 m². Síla stěn chaty je 44 mm, výška hřebene 2,7 m, podlaha je palubková na dřevěném roštu. Chata má sedlovou střechu s asfaltovou šindelovou krytinou. Chata je podsklepena, stojí na základové desce, která je armovaná kari sítí, stěny sklepu ze ztraceného bednění. Výška stropu ve sklepě je cca 2 metry.
Zahrada je nově oplocená, v přední části je dvoukřídlá brána 360 x 180 cm, která umožňuje vjezd autem. Na pozemku je pak parkovací plocha pro dvě osobní auta. V zadní části pozemku je umístěna branka.
V chatě je elektřina 230/400 V. Voda se využívá dešťová z IBC kontejneru.
Dle platného územního plánu je možná výstavba (dostavba) samostatně stojících rekreačních objektů do 50m2 zastavěné plochy o jednom nadzemním podlaží s možností podsklepení a využití podkroví.
Zahrada nabízí nádherné výhledy do okolí, můžete si zde vychutnat klid, pohodu a zároveň využít blízkost města s veškerou občanskou vybaveností. Výborná dostupnost z Brna, autem stačí cca 20 minut.
Nabízíme hypoteční servis s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedené rozměry jsou pouze orientační.
Více informací vám rád poskytnu telefonicky nebo emailem.

Parametry domu

Cena
1 260 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Slavkov u Brna
ID
0163-NP04481
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
20 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
506 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Michal Baumann

Ing. Michal Baumann

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Slavkově u Brna?

Podobné nemovitosti