Prodej bytu 3+kk, Manilva, Španělsko, 90 m2 (ID: 1869985)

Manilva, Španělsko

4 356 880 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Manilva, Marbella

Od 176.000 €

Rezortní apartmány jsou k dispozici ve 2 a 3 ložnicích s úžasným vnitřním přirozeným světlem a dechberoucím výhledem na hory a moře.

V dosahu řady restaurací, mistrovských golfových hřišť a přírodních pláží můžete naplno využít jedno z nejkrásnějších klimat v Evropě.

Díky komplexní nabídce moderního vybavení mají obyvatelé projektu přístup k udržovaným zahradám, grilu, bazénu.

Navržené s využitím maximálních technologií v oblasti domácí automatizace, energetické účinnosti a vysoké úrovně kvality povrchových úprav, s efektivním rozdělením, které umožňuje maximální využití všech prostor, při zachování estetiky a funkčnosti, kterou hledáte.

V Manilvě neexistuje žádný jiný resort, který by nabízel špičkovou technologii za tak nízkou cenu. Rekreační zařízení, jako jsou bazény, posilovna, společné pracovní prostory ... vybavené soukromým řešením kontroly přístupu. Služba WIFI dostupná pro majitele a nájemce ve společných prostorách, regulace teploty a dálkový přístup k zámkům.

Pouhých 10 minut od historického centra Estepony, 20 minut od letiště Gibraltar a Puerto Banús (Marbella) a necelou hodinu od letiště v Málaze, máte na dosah vše, co potřebujete: luxus, koncerty, muzea, kulturu, tradice, gastronomii…

Parametry k nemovitosti

2 a 3 ložnice, 2 koupelny
Venkovní parkoviště k dispozici
Společné zahrady s bazénem
Gril a prostor pro opalování
Terasa
Otevřená kuchyň plně vybavená
Pračka
Ohřívač vody
Centrální klimatizace

Parametry bytu

Cena
4 356 880 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Manilva, Španělsko
ID
23611
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
90 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Hocková

Elektrárenská 983/5, Praha 10

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Hocek

Martin Hocek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti