Prodej bytu 3+kk, Marina, Chorvatsko, 69 m2

Marina, Chorvatsko

5 984 400 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka nového apartmánu v Marině, Dalmácie, pouhých 100 metrů od mořského pobřeží!

Penthouse s 2 ložnicemi: Tento prostorný penthouse o rozloze 69 m2 je doplněn střešní terasou o velikosti 69 m2, která poskytuje dech beroucí výhled na moře.
Další výhody: Parkoviště, terasa a úchvatný výhled na moře
Apartmán je vybaven invertorovou klimatizací pro optimální pohodlí v každém ročním období.
Možnost nastěhování je k dispozici již v červnu 2024.

Toto je jedinečná příležitost získat nemovitost v bezprostřední blízkosti moře v nádherné lokalitě Marina, Dalmácie.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Marina je malebné přímořské městečko v Chorvatsku, které se nachází na pobřeží Jaderského moře, asi 12 kilometrů jižně od Trogiru. Toto malebné a klidné letovisko je obklopeno krásnými přírodními scenériemi, včetně zalesněných kopců a azurového moře.

Co se týče turistické atraktivity, Marina láká svou malebnou atmosférou a klidným prostředím, ideálním pro odpočinek a relaxaci. Město je oblíbené zejména mezi těmi, kteří hledají klidnou dovolenou daleko od rušných letovisek. Zároveň je však dostatečně blízko k větším turistickým centrům, jako je Trogir nebo Split, což umožňuje snadný přístup k kulturním a historickým památkám.

Marina je také známá svými krásnými plážemi, které lákají koupání a slunění. Na plážích kolem Mariny si můžete užít klidného a relaxačního dne u moře, s možností vodních sportů nebo prozkoumávání okolního pobřeží.

V samotném městečku najdete malebný přístav, kde kotví rybářské lodě a jachty. Přístav vytváří půvabnou atmosféru a nabízí restaurace a kavárny s výhledem na moře, kde si můžete vychutnat tradiční chorvatskou kuchyni a čerstvé mořské plody.

Celkově je Marina ideálním místem pro ty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou na chorvatském pobřeží, s dostatkem možností prozkoumat okolní krajinu, užívat si slunce a moře a objevovat krásy dalmatského regionu.

Parametry bytu

Cena
5 984 400 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Marina, Chorvatsko
ID
F12314
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti