Prodej bytu 2+kk, Obzor (Обзор), Bulharsko, 90 m2

Obzor (Обзор), Bulharsko

1 782 360 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Představujeme Vám dvoupokojový apartmán ve výborném komplexu, který funguje jako 4hvězdičkový apart-hotel a nachází se pouhých 250 metrů od písečné pláže v severní části přímořského města Obzor.
Byt se nachází v šestém patře a sestává ze vstupní haly, prostorného obývacího s kuchyňským koutem, chodby, ložnice, koupelny s WC (s vanou a oknem pro přirozené větrání), šatna a dvě terasy.
Výhled na moře z oken obou pokojů a z obou teras.
Zastavěná plocha bytu činí 79 m2, celková plocha 90 m2.
K bytu náleží velké parkovací stání o ploše 15 m2 v podzemním parkovišti.
Byt je kompletně zařízen a vybaven vším, co potřebujete pro pohodlné bydlení a relaxaci. V obou místnostech jsou instalovány klimatizace.
Moderní design komplexu a také kvalita služeb patří k tomu, co komplex odlišuje od mnoha jiných ve městě a dělá z něj perfektní volbu pro nezapomenutelnou rodinnou dovolenou i příležitost pro celoroční bydlení u moře a pronajímání.
Na území komplexu je několik obchodů, které poskytují vše, co potřebujete pro perfektní dovolenou na pláži. V komplexu je dobře zásobený obchod s potravinami a obchody se suvenýry pro různé dárky a plážové doplňky. Pokud se vám nechce vařit, budete mít možnost ochutnat místní speciality nebo středomořská jídla v jedné z restaurací v areálu, stejně jako snack bar, a také si dát koktejl v lobby baru nebo a la carte restauraci, stejně jako jíst lahodnou zmrzlinu společně se svými dětmi ve zmrzlinovém domě.
Pro dobrou náladu dětí v areálu i jejich rodičů pořádají zkušení animátoři různé tematické programy. V letní sezóně jsou k dispozici šest dní v týdnu.
Areál má pět bazénů a Wellness & Spa centrum s parní lázní, saunou, masážním studiem a kosmetickým salonem.
Komplex hrdě vlastní bio-organické jezero – první svého druhu na bulharském pobřeží Černého moře, které je vlastně určeno kromě potěchování smyslů i ke koupání. Přírodní koupací jezírko je speciálně navrženo tak, abyste se mohli koupat v čisté vodě bez chlóru a jiných chemikálií s šetrností k přírodě a svému zdraví. Je to mnohem víc, než jen plavecký areál může být – místo pro divokou zvěř. Namísto chemikálií využívá oblast úpravy rostlin jako živý filtrační systém, který absorbuje živiny z vody, čistí ji a udržuje přirozené prostředí ke koupání.
Poplatek na údržbu činí 12€/m2 ročně.
Skvělý byt ve skvělé lokalitě! Doporučujeme!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM

... (více na našem webu)

Parametry bytu

Cena
1 782 360 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Obzor (Обзор), Bulharsko
ID
F12300
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti