Prodej pozemku pro bydlení, Nea Skioni (Νέα Σκιώνη), Řecko, 990 m2

Nea Skioni (Νέα Σκιώνη), Řecko

2 204 975 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k pozemku

Prodej oploceného pozemku s 990 m2 včetně domu s 58 m2 obytné plochy. Pozemek nabízí dům s půdorysem dvou ložnic, koupelny, kuchyně a obývacího pokoje s výstupem na zahradu. Dům nabízí výhled na hory a je hned vedle hlavní silnice. Jen 450 m od písečné pláže v Nea Skioni a jen kousek do přímořského města. Dům a pozemek potřebují rekonstrukci a údržbu. Máte povoleno postavit dalších 50 m2. Chcete-li zobrazit, zavolejte nebo napište nám ještě dnes. (Ideální pro ty, kteří hledají klidné soukromé místo)
Nea Skioni je malý, ale rušný rybářský přístav v Thermaickém zálivu. Je známý pro oblíbenou pláž a restaurace, které nabízejí čerstvě připravené mořské plody. Místní lidé pijí silnou kávu a ouzo mimo uvolněné kavárny. Obchody se suvenýry prodávají místní med a olivový olej. Cesty pobřežními borovými lesy vedou k ruinám starobylého města Skione a freskami zdobenému kostelu Panagia Faneromeni ze 16. století


Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost slibuje lukrativní návratnost vaší investice a výjimečný zážitek.
Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.
Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.
Tým Mojenemovitostumore

Parametry pozemku

Cena
2 204 975 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Nea Skioni (Νέα Σκιώνη), Řecko
ID
F12283
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
990 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikolay Kirilov

Nikolay Kirilov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení?

Podobné nemovitosti