Prodej bytu 1+1, Španělsko, Adeje, 42 m2

Španělsko, Adeje

6 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 310 Kč /za měsíc
Doporučené firmy

Informace k bytu

Ramada Residences Costa Adeje svou lokalitou nabízí kouzelný výhled na pobřeží Tenerife včetně veškerého vybavení hotelu s kompletním servisem, nepřetržité 24-hodinové recepce a služby Concierge, a dále nabízí možnost vlastního stravování díky plně vybavené kuchyni.

K dispozici jsou apartmány s jednou dvoulůžkovou ložnicí, koupelnou a vlastní terasou nebo balkonem, nebo prostornějšími apartmány se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi a další koupelnou.

Zařízení resortu jsou navržena s ohledem na pohodlí a zábavu hostů. Najdete zde bazény, restaurace, bar a minimarket. K dispozici jsou také volnočasové aktivity, jako je minigolf a venkovní fitness zařízení nebo dětský klub.

V blízkosti stojí za zmínku nedaleké pláže, vodní sporty, Siam Park, Aquapark, golfové hřiště a další místní atrakce.

Připojte se k programu správy nemovitostí od Ramada a nechte svůj apartmán vydělávat za vás, i když jej právě nepoužíváte. O vše se díky naší turistické licenci postaráme!

Ceny apartmánů začínají od 265 000 EUR.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
6 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Španělsko, Adeje
ID
19222
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Plocha nemovitosti
42 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kateřina Knotková

Kateřina Knotková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1?

Podobné nemovitosti