Prodej bytu 1+1, Karviná, Čsl. armády, 38 m2 (ID: 1874225)

Čsl. armády, Karviná - Hranice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Karviné

Informace k bytu

Exkluzivně k prodeji bytová jednotka v poptávané lokalitě obce, v místě nedaleko lázeňského areálu Darkov.

Bytový dům prošel revitalizací v rozsahu zateplení obvodového pláště budovy, nové fasády, opravy střešní krytiny, výměny výtahu odpovídající nejnovějším evropským normám, instalací nových poštovních schránek a v neposlední řadě modernizace vstupního vestibulu a společných částí domu s moderními obklady a dlažbou.

Samotný byt o výměře 38 m2 se nachází ve 3.NP z celkového počtu 6.NP a skládá se z místnosti (19 m2), kuchyně (10 m2), předsíně (5,5 m2), koupelny (2,5 m2) a WC (0,9 m2). Příslušenství tvoří sklepní kóje o velikosti 3,0 m2 v suterénu domu.

Stav bytu nevykazuje známky zhodnocení a jakýchkoliv investic, vyjma plastových oken v místnostech. Ostatní jako umakartové bytové jádro, kuchyňská linka, podlahy, omítky, vnitřní a vchodové dveře, sanitární vybavení, elektroinstalace, vše je v původním stavu.

Vytápění bytu je zajištěno centrálním dálkovým kotlem mimo obytný dům s rozvodem do radiátorových těles v místnostech.
Dům je šestipodlažní s 18 bytovými jednotkami výhradně ve vlastnictví družstva, v současnosti bez možnosti převodu do osobního vlastnictví.

Před domem otevřená parkovací plocha pro osobní vozidla. V okolí je také dostupná veškerá občanská vybavenost.

Pro bližší informace a termíny prohlídek mě neváhejte kontaktovat. Malometrážní byty jsou stále v kurzu, a to nejen z pohledu nízkonákladového bydlení, ale také zajímavé investiční příležitosti.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Čsl. armády, Karviná - Hranice
ID
10
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
38 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hplus Reality

tř. T. G. Masaryka 1108, Frýdek-Místek, Frýdek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Dančák

Ing. Jan Dančák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Karviné?

Podobné nemovitosti