Prodej bytu 1+kk, Bansko (Банско), Bulharsko, 38 m2

Bansko (Банско), Bulharsko

938 980 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Nabízíme vám ke koupi skvělý apartmán o velikosti 1+kk, o celkové ploše 38.25 m2, který se nachází ve druhém podlaží butikového komplexu Cornelia Boutique & SPA v Bansko, Bulharsko. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou a balkon. Apartmán se prodává kompletně zařízený moderním nábytkem a vybavení.
Cornelia Boutique & SPA nabízí stylové lázeňské zařízení, jen 200 metrů od golfového hřiště Ian Woosnam v Razlogu. Lyžařské středisko Bansko se nachází 10 minut jízdy od hotelu. Nejbližší pláže Řecka jsou vzdálené 2 hodiny jízdy ( 200km)
Bohaté wellness zařízení zahrnuje parní lázeň, saunu a masážní salon. Krytý bazén je naplněn minerální vodou. Během zimní sezóny probíhá denní bezplatná kyvadlová doprava z / do lanovky Gondola. Parkování na místě je zdarma. Letiště Sofia a Plovdiv jsou umístěny ve vzdálenosti 150 km a 160 km, nejbližší pláž v Řecko je vzdálena 160km.
Komplex nabízí jedinečnou možnost zahrát si golf v létě i v zimě lyžovat na 65 km dobře udržovaných sjezdovek, na úrovni alpských lyžařských areálů, vhodných jak pro začátečníky tak i pro zkušené lyžaře, kteří se těší na krásnou panenskou přírodu a čerstvý vzduch.
Komplex zaujme svým moderním designem, kvalitou stavby a příjemnou atmosférou.
Komplex disponuje teplou a útulnou restaurací a lobby barem, kde můžete ochutnat lahodné pokrmy, dopřát si horký nápoj nebo aperitiv a cítit se jako doma. Můžete si užít lyžování, golf či využit některou z atrakcí a aktivit, které jsou v komplexu majitelům a hostům nabízené. Areál disponuje SPA centrem s minerální vodou, bazénem, finskou saunou a parní lázní s květinami - a aromaterapie.
Zde si můžete vychutnat následující zařízení nejvyšší evropské úrovně:

* Krytý bazén;

* Restaurace s mezinárodní kuchyní;

* Lázeňské a wellness centrum;

* Sauna;

* Venkovní vířivka

* Grilování;

* Lobby s krbem;

* Lobby bar;

* Recepce;

* Lyžařské / golfové vybavení;

* Televize;

* Wi-Fi;

* 24hodinová bezpečnost;

* Transfer do lyžařských vleků;

* Správa nemovitostí
Poplatek na údržbu činí 24€/m2 € ročně.
Koruna se k Euru posunula na nejsilnější úroveň za 11 let! Koupě nemovitosti za Eura nikdy nebyla a nebude výhodnější!
A trochu více o Bansku:
Město se nachází 927 metrů nad mořem, v údolí, kde se setkávají tři hory - Pirin, Rodopy a Rila.
Na jedné straně - Rodopy, na druhé straně - Rila - s nejvyšším vrcholem na Balkánském poloostrově - Musala (2925 m), a na třetí - Pirin.
Město Bansko je hlavním správním a kulturně-ekonomickým centrem v regionu.
Nachází se 161 km. jižně od letiště v Sofii a 56 km. jihovýchodně od Blagoevgradu, se kterým je dobře spojen.
Bansko je oblíbenou destinací, protože je blízko Řecku - pouhých 140 km od Egejského moře. 6 km od Banska jsou horké minerální prameny.
Protože v Bansku je všechno!
Zimní turistika
Podle evropského průzkumu lyžařských středisek v Evropě patří Bansko mezi nejoblíbenější střediska. Střediska jsou řazena do š... (více na našem webu)

Parametry bytu

Cena
938 980 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Bansko (Банско), Bulharsko
ID
F12329
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti