Prodej bytu 4+kk, Zlín, Letní, 90 m2 (ID: 1874946)

Letní, Zlín

7 992 140 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 088 Kč /za měsíc

(Zaváděcí ceny s omezenou platností)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

PŘEDPRODEJ BYTŮ V BUDOUCÍ REALIZACI

BYT E1 - BYT V PŘÍZEMÍ 4+kk O VELIKOSTI 90m2, VELIKOST ZAHRADY 105,03m2, 1X PARKOVACÍ MÍSTO V CENĚ! více na WWW.BYTYSTIPA.CZ

Připravili jsme pro vás moderní byty se zahradou, kdy můžete užívat toto spojení pro volný čas s rodinou, nebo pro grilování s přáteli. Zahradu k bytu jistě ocení také vaše děti, jak pro jejich houpačky, tak v zimě na stavění sněhuláka hned u domu! A pro romantické večery lze přitápět i krbovými kamny pro naladění atmosféry. Ke každému bytu je v ceně parkovací místo hned u domu!
Místo výstavby bytů se nachází v atraktivní lokalitě Štípa u Zlína na ulici Zimní, která se nachází 7 min autem od centra Zlína. Je zde pestrá občanská vybavenost jako např. ZOO s kavárnami, základní škola, mateřská škola, dětské hřiště, restaurace, MHD, pekárna, lékárna nebo také menší letiště.
Jako u všech našich projektů jsme si zde dali záležet na moderních materiálech v koupelnách se značkovými prvky např. Laufen, Grohe, tak s velkoformáty obkladů a dlažeb 60/60 cm od Marazzi Blend, nebo také kvalitními podlahami od Fatry a okny od RI OKEN. Snažíme se vždy využívat lokální kvalitní firmy. Každý byt má také dvě oddělené WC, nebo spodní byty v 1.NP nabízí komfort v podobě dvou koupelen s WC.

Parametry bytu

Cena
7 992 140 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zaváděcí ceny s omezenou platností
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Letní, Zlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Hrančík

Ing. Lukáš Hrančík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Zlíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti