Prodej vícegeneračního domu, Stříbro, 170 m2

Stříbro

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Stříbře

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodáváme jedinečnou nemovitost ve městě Stříbro, která nabízí skvělou kombinaci bydlení a prostoru pro relaxaci. Tento bytový dům o obytné ploše 170 m2 je situován na velkém pozemku s rozlehlou zahradou 1 181 m2, poskytující klid a soukromí.

Dům se skládá ze tří samostatných bytových jednotek, z nichž každá má svůj vlastní oddělený vchod, poskytující maximální soukromí pro obyvatele. K dispozici jsou dva krytá parkovací stání a čtyři venkovní parkovací stání na vlastním pozemku

Stav bytů: Jedna z bytových jednotek 3+kk 65 m2 se nachází v předrekonstrukčním stavu s novými podlahami, zatímco druhý podkrovní byt o velikosti 70 m2 je kompletně nově vestavěn. Byt je sestaven ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyní, samostatná toaleta a koupelna + technická místnost.

Aktuálně se buduje další bytová jednotka o velikosti 32 m2, která nabízí možnost vybudování jako garsonky nebo 2+kk. Tato jednotka již má přípravu vody, odpadů a elektřiny.

Výhody umístění:
Nemovitost se nachází v těsné blízkosti mnoha atrakcí a rekreačních možností:

Červená lávka: Symbol města Stříbra, historická památka připomínající hornickou minulost regionu.
Hornický skanzen: Unikátní muzeum, které přibližuje historii těžby v regionu a život horníků.
Vodopády v městském parku: Přírodní krása jen pár kroků od domu, ideální pro procházky a relaxaci.
Historické náměstí: Svébytné centrum města s restauracemi, kavárnami a historickými památkami, dostupné pěšky za pouhých 5 minut.

Aktualizace cen a stavu: Cena nemovitosti a inzerátu se bude aktualizovat dle aktuálního stavu a dokončení stavebních úprav. Momentálně probíhají práce na dokončení nové bytové jednotky, což zvyšuje hodnotu a atraktivitu této nemovitosti.

K dispozici je možnost odkup jednotlivých bytů:
Bytová jednotka 3+kk o rozloze 65 m2 se nachází v před rekonstrukčním stavu s novými podlahami. Cena: 2 490 000 Kč.
Podkrovní byt o velikosti 70 m2 kompletně nově vestavěný. Sestává se z dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyní, samostatné toalety, koupelny a technické místnosti. Cena: 3 490 000 Kč.
Bytová jednotka o velikosti 32 m2, která nabízí možnost vybudování jako garsonky nebo 2+kk. Jednotka již má přípravu vody, odpadů a elektřiny. Cena: 1 500 000 Kč.

Nehledejte dál, tato nemovitost vám nabízí nejenom komfortní bydlení, ale také jedinečnou příležitost investovat do budoucnosti v atraktivní lokalitě Stříbra. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Stříbro
ID
00069
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1181 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jaroslava Švojgrová

Bc. Jaroslava Švojgrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Stříbře?

Podobné nemovitosti