Prodej chaty, Ostrava, Na Svobodě, 40 m2

Na Svobodě, Ostrava

800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 813 Kč /za měsíc

(Včetně veškerého vybavení!)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k domu

Základní info:
- podsklepená chata s obytným podkrovím
- prostorná zahrada
- vynikající klidná lokalita - daleko od jakékoli komunikace
- perfektní dostupnost autem nebo MHD
Nabízím k prodeji velmi pěknou chatu v zahrádkářské osadě Plesenka v Ostravě-Martinově. Chata má číslo evidenční a je zapsána v katastru nemovitostí. Jedná se o podsklepenou dřevostavbu s jedním podlažím a obytným podkrovím určeným ke spaní. Podsklepení je betonové a funguje jako sklep. Chata má dispozici 2+kk + sklep s užitnou plochou přibližně 40 m2. Je ve velmi dobře udržovaném stavu. Střecha je po rekonstrukci a zcela funkční. Přibližně před 10 lety došlo k přístavbě chaty - byla výrazně rozšířena terasa a vznikl přístavek technického zázemí s chemickým wc. V hlavní místnosti chaty je umístěn kuch. kout, ve kterém je, krom dřezu, také plynový sporák na vaření (plyn z bomby). Voda není do chaty přivedena a její dodávka je řešena barelem s čerpadlem. V zahr. osadě je k dispozici zdroj pitné - asi 20 m od chaty. Dále je možno bezplatně čerpat užitkovou vodu - šachtice je umístěna na okraji zahrady.
Chata je umístěna na konci obdélníkové zahrady o rozměrech přibližně 30 x 13 m. Zahrada je zcela v rovinatá, u chaty se terén mírně zvedá, což přináší dobrý výhled z chaty a terasy do zahrady. Pozemek má téměř 400 m2 a aktuálně na něm roste jen tráva a pár stromků. Zahrada je užívána na základě nájemní smlouvy s městem Ostrava na dobu neurčitou s roční úhradou přibližně 3.600 Kč.
Chata se nabízí kompletně vybavená. Součástí prodeje a požadované ceny je také veškeré technické vybavení jako např. sekačka, kultivátor, hliníkový žebřík, kolečka, nářadí ad. Majitelé kupujícímu přenechají také kulatý bazén o průměru přibližně 3,5 m anebo houpačku, kterou vidíte na fotografiích. K dispozici je také uzák a gril. A to vše bez navýšení ceny! Jinými slovy: stačí chatu koupit a můžete okamžitě vše užívat bez shánění vybavení!
Tato část Martinova je nadmíru klidná. V okolí není žádná rušivá komunikace. Zahrádkářská osada se rozprostírá mezi rodinnými domy v ul. Na Svobodě a potokem Plesenka - mimochodem: chata nebyla nikdy zatopena. Ke vchodu do zahr. osady vede asfaltová komunikace, takže ani dovoz něčeho těžšího není problémem.
Cena za právní servis, úschovu kupní ceny v advokátní úschově a provizi realitní kanceláře je na dotaz.
Dovoluji si upozornit, že majitel v případě více zájemců upřednostní vyšší nabídku.
Jedinečná nabídka - doporučuji.

Parametry domu

Cena
800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně veškerého vybavení!
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Na Svobodě, Ostrava
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
400 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Cakl Marek

Cakl Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Ostravě?

Podobné nemovitosti