Prodej bytu 2+1, Kroměříž, Velehradská, 57 m2

Velehradská, Kroměříž

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Doporučené firmy v Kroměříži

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme dvoupokojový byt umístěný v pátém nadzemním podlaží bytového domu, který je situován na klidném místě krásného města Kroměříž. Byt je k okamžitému nastěhování! Svou velikostí je perfektní pro jednotlivce, páry, mladé rodiny či seniory.
Skládá se ze vstupní chodby, šatny, samostatného WC, kuchyně, koupelny a dvou neprůchozích pokojů. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii. Dále k bytu náleží komora na chodbě a sklep. V domě je k dispozici kolárna, sušárna a je zde i centrální kotelna pro celý objekt.
V rámci města je k dispozici veškerá potřebná občasnká vybavenost - škola, školka, pošta, supermarkety, služby, mhd, dálnice....
Kroměříž je město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě při jižním konci Hornomoravského úvalu a zároveň v jižním cípu úrodné Hané. Žije zde přibližně 28 tisíc obyvatel a je tak po Zlíně druhým největším městem kraje. Město je nazýváno jako Hanácké Athény.
V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším historickým městem České republiky a o rok později byl zdejší Arcibiskupský zámek spolu s Květnou a Podzámeckou zahradou zapsán na listinu světového kulturního dědictví UNESCO.

Více informací o nemovitosti u makléře. Výhodný úvěr zajistí RK. V případě více zájemců možnost licitace ceny.

Parametry bytu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Velehradská, Kroměříž
ID
22292
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Patro
5. z 12
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
412 m2
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Ing. Aleš Tesařík

Ing. Aleš Tesařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kroměříži?

Podobné nemovitosti