Prodej bytu 4+kk, Brno, Sychrov, 133 m2

Sychrov, Brno

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji nadstandardně řešený mezonetový byt 4+kk v osobním vlastnictví o podlahové ploše 97 m2 + 35 m2 půdní prostor + kryté parkovací stání 14,7 m2 a velkou terasou 20 m2. Tento byt je stavebně řešen jako řadový rodinný dům s přímým vstupem do lesa nacházející se v žádané a klidné lokalitě Brno – Ivanovice.

V přízemí je k dispozici vstup, chodba, pracovna a WC.
V prvním patře je obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, která má přímý vstup do lesa. Dále je zde koupelna a wc.
Ve druhém patře je vstup do dvou ložnic a další koupelna s wc. Z ložnice je vstup do půdního prostoru, který může být řešen jako další pokoj.
Velkou výhodou je pouze 6 bytových jednotek v domě, přičemž každá bytová jednotka má svůj vlastní vstup, díky tomu je zajištěno soukromí. K bytu náleží parkovací stání. Byt je ideální kombinací bydlení v blízkosti centra (autem cca 15 minut) a přírody. Přímo z vnitrobloku vstoupíte do přírodního parku Baba. Nedaleko leží také obchodní centrum Globus a Bauhaus. Do centra města vás pak odveze autobus i s nočním rozjezdem. Zastávka MHD leží jen pár minut od domu.

V obci je veškerá občanská vybavenost. Dle průkazu energetické náročnosti je nemovitost vedena ve třídě E. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zde je tento byt vhodný právě pro Vás.  S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102109.

Parametry bytu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Sychrov, Brno
ID
N102109
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
133 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY VYŠKOV

Smetanovo nábřeží 785/61, Vyškov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Simona Jílková

Simona Jílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti