Prodej chaty, Rybník, 45 m2

Rybník

1 659 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 906 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a služeb RK)

Doporučené firmy v Rybníku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji chatu s dispozicí 2+kk o zastavěné ploše 32m2, chata se nachází v Rybníku u České Třebové č. ev. 1370. Chata je ve velice udržovaném stavu, nová střešní krytina, okapy a svody, konstrukce je dřevostavba. Voda je z vodovodního řádu od dubna do listopadu.
Součástí prodeje je kuchyňská linka, kamna, lavice, stůl, postele v podkroví. Chata se nachází v malebném klidném místě poblíž lesa, Třebovských stěn a Srnovské vodní nádrže.
Příjezd je po zpevněné cestě v majetku obce. Chata je snadno dostupná autem a na pozemku je parkovací místo. Nemovitost je k dispozici za 14 dní po podpisu kupní smlouvy.
Podívejte se prosím na 3D sken nemovitosti, získáte tak detailní přehled ohledně nemovitosti, v modelu lze měřit a procházet nemovitost po jednotlivých bodech. Díky tomu máte lepší představu o prostoru.

Parametry domu

Cena
1 659 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a služeb RK
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Rybník
ID
N00198
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
327 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

reality - BV, s.r.o.

Masarykova 1293, Česká Třebová

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Václav Beran

Ing. Václav Beran

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Rybníku (okr. Ústí nad Orlicí)?

Podobné nemovitosti