Prodej bytu 4+kk, Torrevieja, Španělsko, 83 m2 (ID: 1882112)

Torrevieja, Španělsko

3 780 630 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Nabízíme prostorný byt v centru Torrevieji, který má vše, co potřebujete pro pohodlný život poblíž moře. Tento byt o rozloze 83 m2 se nachází na prvním patře a nabízí prostorný obývací prostor, ve kterém se můžete cítit jako doma.

S třemi ložnicemi a dvěma koupelnami je tento byt ideální pro rodiny nebo ty, kteří chtějí mít dostatek prostoru pro hosty nebo kancelář. Užijte si svůj vlastní balkon, kde si můžete vychutnat slunečné dny a krásné večery.

Poloha je naprosto výjimečná, pouhých 600 metrů od moře, což znamená, že můžete každý den relaxovat na pláži nebo se procházet podél pobřeží.

Pokud hledáte byt v centru Torrevieji s dostatkem prostoru a pohodlí, tento je pro vás. Nezapomeňte si rezervovat prohlídku a nechte se unést atmosférou tohoto skvělého bytu!

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.

Parametry bytu

Cena
3 780 630 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
F12297
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš  Nikl

Tomáš Nikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti