Prodej bytu 5+kk, Scalea, Itálie, 75 m2

Scalea, Itálie

2 223 900 Kč /za nemovitost

(včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný apartmán 5+kk s částečným výhledem na moře ve městě Scalea v regionu Kalábrie, Itálie.

Nabízený byt má celkovou rozlohu 75 m2, nachází se ve druhém patře a je vybaven dvěma velkými terasami. Výhodou je, že bytová jednotka se skládá ze dvou bytů. Další výhodou je klidná lokalita, vzdálenost od krásné pláže, kde teplota vody od června do října dosahuje 24-28 °C, je 1000 m. Apartmán je ve skvělém stavu a již má zabudovanou klimatizaci.

Dispozice tohoto bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, tři ložnice, dvě koupelny, kuchyň s barovým pultem a dvě terasy s krásným výhledem. Velká terasa přidává nemovitosti na hodnotě a zajišťuje ideální prostředí pro relaxaci a odpočinek. Klidná lokalita, výhled na moře, možnost rozdělení do dvou bytových jednotek činí z této nemovitosti unikátní a pohodové místo k pobytu.

Video prohlídka na vyžádání, IG: italsky_domov

Veškeré nemovitosti, které inzerujeme, jsou aktuální a prohlídky Vámi vybraných nemovitostí jsou možné kdykoliv. Termíny prohlídek jsou s Vámi předem domluvené a těsně před termínem i závazně potvrzené. Samozřejmostí je náš osobní doprovod.

Ceny, které my uvádíme v inzerátech, jsou konečné. Zahrnují veškeré platby, a to včetně našeho doprovodu během celého procesu, jak před, tak po koupi nemovitosti, vyřízení veškeré dokumentace včetně tlumočníka, notáře, zahrnuje daň z převodu nemovitosti a další služby potřebné k tomu, abyste Vy neměli žádné starosti a vše proběhlo rychle. Taky nabízíme pomoc v případě, že nemovitost pořizujete jako investici k pronájmu. Našim klientům pomáháme najít, vybrat a Bezpečně koupit nemovitost na míru podle jejich požadavků.

Scalea je malebné město v provincii Cosenza, ležící v regionu Kalábrie na jihozápadním pobřeží Itálie. Je jedním z nejznámějších a nejfrekventovanějších cílů na jihu Itálie - v Kalábrii. Nachází se přibližně dvě hodiny jízdy jižně od Neapole. Snadný přístup letecky do Neapole nebo Řima, Bari a Lamezia Terme.

Parametry bytu

Cena
2 223 900 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Scalea, Itálie
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Inna Shaptala

Ing. Inna Shaptala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk?

Podobné nemovitosti