Prodej vily, Victoria, Seychely, 500 m2

Victoria, Seychely

99 999 000 Kč /za nemovitost

(Paušální odměna 4 999 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.)

Doporučené firmy

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatně stojící dvoupodlažní vilu na privátním a pro veřejnost převážně uzavřeném ostrově Eden Island v Indickém oceánu, Seychelská republika, s tropickou zahradou, terasami, balkonem, venkovní kuchyní a sprchou, samostatnou dvougaráží na elektrovozítka, garážovým stáním, venkovním bazénem a privátním rozsáhlým molem na velký katamarán nebo několik lodí.

Dům je o dispozici 7+kk a celkové ploše cca 500 m2, z toho jsou terasy, balkon, venkovní kuchyně a sprcha o výměře cca 160 m2. Dům je vysoce nadstandardně vybaven a plně klimatizován, v každé ložnici je samostatná koupelna, v objektu je další toaleta a několik komor.

K objektu je možné přikoupit další přímo sousedící téměř totožný dům, případně až dva samostatné apartmány naproti. Současný majitel tyto objekty využívá kombinovaně se synergickými efekty.

Resort Eden Island se nachází na východním pobřeží hlavního seychelského ostrova Mahé, na půli cesty mezi hlavním městem Victoria a mezinárodním letištěm. Prodejní nabídka zahrnuje velmi komfortní společné zázemí, včetně privátních pláží, nákupní galerie, soukromé polikliniky a mezinárodní mariny. S koupí každé nemovitosti majitel automaticky získává privátní kotviště pro loď a elektrický golfový vozík pro pohyb po resortu. Všechny nemovitosti lze kupovat do osobního vlastnictví. Majitelé splňují podmínky pro udělení dlouhodobého pobytu na Seychelách.

Prodávající si vyhrazuje právo na rozhodnutí prodat dům podle jím zvolených kritérií a za nejvyšší nabízenou cenu. Pokud by část kupní ceny měla být hrazena úvěrem, je to možné prostřednictvím určeného specialisty.

Parametry domu

Cena
99 999 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Paušální odměna 4 999 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Victoria, Seychely
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
500 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

REALITY A FINANCE / REAF.CZ

REALITY A FINANCE / REAF.CZ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti