Prodej bytu 2+kk, Říčany, Verdunská, 54 m2 (ID: 1882901)

Verdunská, Říčany

5 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 356 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Říčanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivní developerský projekt OLIVA v Říčanech u Prahy nabízí poslední volné jednotky k prodeji.
S financováním tohoto typu bydlení v ateliéru vám také dokážu pomoci.


Předmětem této nabídky je (ateliér) s rozlohou 53,40m², umístěný v prvním nadzemním podlaží, dispozičně řešený jako 2+kk. V prostorné koupelně se sprchovým koutem je velkoformátová dlažba. Ve standartu jsou v v obývacích místnostech vinylové podlahy, v celém ateliéru je podlahové vytápění.. K jednotce náleží i sklepní kóje (S - 223) o rozloze 1,7m², která se nachází ve 2.PP (podzemním patře). S obytného prostoru spojeného s kuchyňským koutem se dostanete na předzahrádku o rozloze 25,70m².

Residence Oliva byla dokončena v r.2022 a zkolaudována v první polovině r. 2023 Jedná se o zděnou novostavbu se čtyřmi nadzemními a dvěmi podzemními podlažími a výtahem. V budově je zřízen výtah pro auta do podzemních garáží.


Město Říčany se pyšní veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti se nachází nemocnice Říčany, základní škola, mateřská škola, obchodní domy i rekreační zařízení. Výhodou je skvělá dopravní dostupnost do Prahy, jak autem, vlakem tak i autobusem. V Říčanech je zřízena MHD, která jezdí zdarma a linky "školního" autobusu pro děti. Za přírodou a zelení nemusíte daleko, v Říčanech se nachází lesopark, Říčanský hrad, přírodní koupaliště Jureček a spousta jiných zajímavých míst.


. V případě zájmu o tento nebytový prostor mě neváhejte kontaktovat. Budu se na Vás těšit na prohlídce.

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”

Parametry bytu

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Verdunská, Říčany
ID
1123BK05
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality for you

Bělehradská 858/23, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Helena Černá

Helena Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti