Prodej bytu 2+kk, Jinočany, 48 m2 (ID: 1883184)

Jinočany

6 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 265 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jinočanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt v nejvyšším patře 3 patrové novostavby. Dispozice 2+kk (48m²) s jihozápadní orientací, slunnou terasou (26m²) s krásným výhledem, na kterou je vstup ze všech pokojů bytu.
K bytu patří garážové stání a sklep (1,9m²). V domě je výtah.
Celý byt je klimatizovaný ( možnost ovládání přes mobilní telefon). Byt byl již pří stavbě konzultován a upravován developerem s nadstandardy a dispozicemi na míru s cílem co největší praktičnosti a využitelnosti. Vestavné skříně a moderní kuchyně vybavená vestavnými spotřebiči včetně myčky. Na terase venkovní nábytek a dálkově ovládaná markýza. V oknech sítě proti hmyzu a vnitřní žaluzie. V obývacím pokoji je "podium" , ve kterém je umístěna výsuvná manželská postel, kterou je možno užívat pro vlastní potřebu, návštěvy nebo po odstranění matrace jako další úložný prostor.
V obci je zdravotní středisko, lékárna, pošta, nová škola, školka, obchod s potravinami a domácími potřebami, restaurace. Od domu 3 min. je zastávka vlaku směr Smíchovské nádraží (19 min.) , bus 310, 309 směr Zličín (8min.) a bus 352 směr Luka, Motol, Vypich. Ideální místo pro výlety na Berounsko, Karlštejn nebo Prokopské údolí. Lukrativní a žádaná oblast s výbornou polohou k Praze. Autem na okraj Prahy/Zličín 6min. a na letiště 13min, vlakem 20minut do centra. Kdo touží po úniku ze sídliště Prahy a přesto být v dosahu ideální kompromis. Byt je svým vybavením, které je případně součástí prodeje okamžitě k možnému nastěhování a užívání.

Možnost převzetí hypotečního úvěru s úrokem 4,69%.

Parametry bytu

Cena
6 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Jinočany
ID
20242401
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lenka Vejdovská

Vinohradská 2029/124, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Vejdovská

Lenka Vejdovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jinočanech?

Podobné nemovitosti