Prodej zahrady, Mikulov, 1471 m2

Mikulov

Rezervováno
999 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 766 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mikulově

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rozlehlou zahrádku se zděnou chatkou v atraktivní lokalitě pod Svatým kopečkem v Mikulově. Jedná se o pozemek s celkovou výměrou 1471 m2, rozprostírající se v malebné krajině na úpatí Svatého kopečku s krásnými výhledy do krajiny. Část pozemku je osázena směsicí bílých i červených odrůd vinné révy, jejíž plody dosahují, díky jižní expozici v kombinaci s klimatem vápencových svahů, mimořádné kvality. Příjemný stín v letních měsících zajišťují mohutné koruny vzrostlých ovocných stromů, které jsou vysázeny především ve spodní části pozemku, jedná se o meruňky, jabloně, třešeň, hrušeň, broskve a švestky. Nechybí zde ani angrešty, rybíz a především květinová zahrádka s celosezónní záplavou květů, především růží, které Vás upoutají hned u vchodu na pozemek svou vůní.
Součástí pozemku je také zděná chatka se sedlovou střechou o výměře 13 m2, jejíž spodní část slouží především, jako sklad nářadí, kdežto vrchní část je využívána k odpočinku a relaxaci. Umístění této chatky dále od přístupové cesty zase zaručí klid a soukromí.
Pokud Vás nabídka zaujala, domluvte si prohlídku ještě dnes. V případě rychlého jednání, zde budete moci trávit již toto léto a sklízet letošní bohatou úrodu.
Cena je uvedena bez provize realitní kanceláře.
V případě zájmu o tento unikátní kus půdy mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 5. 2024
Adresa
Mikulov
ID
240016
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1471 m2
Komunikace
Neupravená
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Moravika

Moravika

Kostelní nám. 12/5, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Dagmar Novotná

Dagmar Novotná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti