Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Hodonín, Na Výhoně, 3306 m2

Na Výhoně, Hodonín

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Hodoníně

Informace k pozemku

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem pozemku o celkové výměře cca 3 306m² nacházející se v okrajové části města Hodonín. Využití pozemku je dáno územním plánem města pro plochy smíšené výrobní.

Pozemek je rovinný, přibližná výměra je na šířku cca 80 m / na délku v nejšírší části cc 55 m a užší část pozemku cca 35m. V okolí se nachází průmyslová část města. Pozemek je dostupný z asfaltové komunikace.

Pro více informací ohledně možnosti pronájmu pozemku kontaktujte přímo realitní kancelář. Ev. číslo: 641006.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
2. 7. 2023
Adresa
Na Výhoně, Hodonín
ID
641620
Plocha nemovitosti
3306 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Blanka Lemonová

Blanka Lemonová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Hodoníně?

Podobné nemovitosti