Pronájem bytu 4+kk, Praha - Vinohrady, Laubova, 142 m2 (ID: 1522245)

Laubova, Praha 3, Vinohrady

115 800 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(3.000,- Kč/osoba + zálohy na plyn 10.000,- Kč/měs. + elektřina na nájemce)

Doporučené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Zcela nový, luxusní a prostorný byt 4kk (142m2) s balkonem a parkovacím místem v 5. patře kompletně rekonstruovaného činžovního domu s parkovacím místem a s výtahem, se zachovanými původními prvky. Atraktivní a žádaná lokalita přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad v minutové vzdálenosti na metro (stanice metra Jiřího z Poděbrad) a tramvajovými spoji, s veškerou občanskou vybaveností v místě.

Interiér bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, hlavní ložnice s prostornou šatnou a sun suite koupelnou s vanou, druhá ložnice se šatnou, ložnice orientovaná do klidného upraveného vnitrobloku, další koupelna se sprchovým koutem, dostatek úložných prostor vstupní hala se šatními skříněmi, technická místnost.

Nadstandardní vybavení zahrnuje kvalitní materiály a špičkové zpracování, nová okna s dvouvrstvým sklem, dubové parkety, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, prostorné vestavěné skříně, plynový kotel, pračka, sušička, množství úložného prostoru, sklep. Nájemné je placeno v EURO, k dispozici také klimatizace, vinotéka. Bez zvířat.

Prestižní rezidenční lokalita pražských Vinohrad disponuje veškerými službami a výborným spojením MHD do centra metropole. Jen pár kroků od velmi klidné polohy bytu, se nachází nepřeberné množství kaváren a restaurací, populární tradiční trh na nám. Jiřího z Poděbrad, velký výběr školek, škol, divadlo Na Vinohradech a v pěší vzdálenosti oblíbené Riegrovy sady.

Parkovací stání v ceně. K nastěhování ihned.
Poplatky za společné domovní služby 3.000 Kč/osoba/měsíc. Zálohy na plyn 10.000,- Kč/měsíc a elektřina se bude převádět na nájemce. Byt je nabízen částečně zařízený, viz fotografie, možnost zařídit dalším nábytkem za vyšší nájemné. K nastěhování ihned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)
ID nemovitosti HMA1298-0001.

Parametry bytu

Cena
115 800 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
3.000,- Kč/osoba + zálohy na plyn 10.000,- Kč/měs. + elektřina na nájemce
Aktualizováno
7. 11. 2023
Adresa
Laubova, Praha 3, Vinohrady
ID
HMA1298-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Patro
5.
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
142 m2
Plocha nemovitosti
142 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

FARAON reality

FARAON reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti