Prodej chalupy, Bílá, 150 m2

Bílá

3 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 203 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bílé

Informace k domu

Tentokrát vám přinášíme výjimečnou nabídku, která se často nevyskytne.
Pouhých 6 km vzdušnou čarou od státní hranice v nádherném prostředí slovenských Javorníků (na území SR). Současný majitel je občan ČR a rád vám poradí nejen s přepisem energií, ale i dalšími nutnými administrativními úkony.
Rekreační chalupa se nachází v malebném prostředí Kysuc, které osloví každého, kdo hledá útěk z rušného velkoměsta do klína přírody.
Nabízená chalupa je jedinečná svou polohou a vybavením. Chalupa se nachází 1 km od hlavní silnice vedoucí z vesnice Papradno do Podjavorníku, pouhých 20 km od dálnice D1 a přibližně 30 km od českých hranic, pokud jedete od Velkých Karlovic.
K chalupě vede lesní cesta, přístupná také autem (pohodlnější s SUV, pohon všech kol v době deště nebo zimy výhodou).
Na základě původního rolnického domu, který zůstal částečně zachován, byla v roce 2000 nově postavena komfortní část pro rekreaci.
Proto uvnitř najdete klasickou slovenskou izbu, která dává místu výjimečnou atmosféru, ale také nové rozšíření, které poskytuje dostatečný komfort.
Chalupa je dvoupodlažní. V přízemí je vstupní hala, prostorná kuchyň, již zmíněná původní slovenská izba s otevřeným krbem, obývací pokoj s krbem s krbovou vložkou a sociální zázemí - koupelna s vanou a WC. Z obývacího pokoje je možné jít na prostornou terasu.
Patro je předurčeno k odpočinku jako noční část. Toto patro je podkrovní a vdechuje nemovitosti atmosféru chalupy. Tři menší ložnice a obývací pokoj poskytnou dostatek prostoru pro 8 a více lidí.
Chalupa má svůj vlastní kamenný sklep. Nemovitost má číslo popisné a prodává se včetně všeho stylového vybavení viz foto. V chalupě je dostupný internet a je zabezpečena kamerami.
Nemovitost je určena pro ty, kdo chtějí trávit čas v přírodě, kde mají své vlastní soukromí, ale také jako standard potřebný k bydlení (elektřina, voda, koupelna, WC). Pokud tato chalupa splňuje vaše požadavky, rádi vám ji představíme během osobní prohlídky. Vážným zájemcům pošlu přesnou lokalizaci nemovitosti a podám doplňující informace.

Parametry domu

Cena
3 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Bílá
ID
833
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
82 m2
Plocha nemovitosti
565 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná, Štěrková, Šotolina
Telekomunikace
Satelit
Doprava
Silnice
Balkon
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 68 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Řezníček

Ing. Tomáš Řezníček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Bílé (okr. Frýdek-Místek)?

Podobné nemovitosti