Prodej komerční nemovitosti, Liberec, 1550 m2

Liberec XI-Růžodol I

49 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 237 809 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej energeticky úsporného (B) multifunkčního komplexu (1550m2) s flexibilním využitím na pozemku (3848m2) na strategickém místě v Liberci, který je nyní provozován jako hotel. Areál se nachází v těsné blízkosti komerční a průmyslové zóny, zároveň i 4 minuty jízdy od historické radnice a je skvěle dostupný po R35 (Praha, Německo) v turisticky zajímavém regionu pro letní i zimní sporty nedaleko vyhledávaného horského vrcholu Ještěd.

Areál dle územního plánu možné využívat na různé typy obchodní činnosti (zdravotnické služby, sociální služby, domov pro seniory, komerční činnost, administrativa, vzdělávání, věda a výzkum, rezidenční bydlení, ubytovací zařízení) Možnost rozšíření - zastavitelnost území je 30% s výškou 4 nadzemních pater. Součástí areálu tři samostatně stojící garáže, velkoplošné reklamy u rušné komunikace. Připojeno na městský vodovod, kanalizaci, plynovod, vytápění novými kondenzačními plynovými kotly. Zpevněné plochy areálu jsou z betonové zámkové dlažby.

Krajské město Liberec má skvělou příhraniční polohu. Město samotné i celý region jsou plné turistických lákadel, ať už se jedná o architektonické unikáty (historická radnice, historické rezidenční vily, futuristický vysílač) sportovně zábavní vyžití (akvaland, Iqlandia, zoologická a botanická zahrada, lyžařské vleky a stopy, cykloturistika, aeroklub) nebo čistou horskou přírodu.

Současný hotel disponuje 28 plně vybavenými pokoji různých velikostí, dvěma restauracemi, letní zahrádkou, recepcí, parkovištěm,
plnohodnotným hotelovým zázemím - velká kuchyně, prádelna, kotelna s kompletně novými kotly, lyžárna/kolárna.

Energetická náročnost budovy: B (úsporná).
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro podrobnější informace.
ID nemovitosti ANK0110-0001.

Parametry nemovitosti

Cena
49 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Liberec XI-Růžodol I
ID
ANK0110-0001
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1550 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
3848 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Liberci?

Podobné nemovitosti