Prodej rodinného domu, Skuteč, 107 m2

Skuteč, Žďárec u Skutče

3 340 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 917 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb a provize RK)

Doporučené firmy v Skutči

Informace k domu

Prodej nemovitosti v obci Skuteč - Žďárec u Skutče, okr. Chrudim. Výborná dostupnost do Chrudimi, Pardubic a Hlinska. Nemovitost je možné užívat k bydlení nebo podnikání a aktuálně je užívána ke krátkodobému pronájmu.
Pozemek celkem 227 m2, užitná plocha 107 m2. Dispozice: Přízemí – vstupní chodba, která spojuje dvě bytové jednotky 1+1, společná místnost s barovým pultem, 2x koupelna (sprchový kout, umyvadlo, WC a pisoár). Podlahy – keramické dlažby. Vytápění: lokální - infra zářiče a krbová kamna. IS: elektro, obecní vodovod, jímka, internet. Nemovitost je částečně podsklepena, možnost dalšího rozšíření obytného prostoru do podkroví, kde je připravená přípojka vody, odpadů a elektro. Nemovitost má nové rozvody elektro, vody, odpadů, štuky zdí a dřevěné interiérové obložení. Ve Žďárci u S. je malotřídní základní škola, mateřská škola a družina. Okolí malebného městečka Skuteč je vhodné v létě i v zimě pro různorodé sportovní aktivity. Na pozemku je plechová garáž. Veškerá občanská vybavenost je na dosah přímo ve Skutči. Další informace Vám rádi sdělíme v naší realitní kanceláři. S vyřízením úvěru Vám poradí náš úvěrový specialista.

Parametry domu

Cena
3 340 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
16. 5. 2023
Adresa
Skuteč, Žďárec u Skutče
ID
N02964
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
107 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
154 m2
Plocha nemovitosti
227 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Jiné
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FORTUNAE, s.r.o.

FORTUNAE, s.r.o.

Eliščino nábřeží 842, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 95 lidí

Prodejce

Jakub Janiš

Jakub Janiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skutči?

Podobné nemovitosti