Prodej bytu 4+1, Jablonec nad Nisou, Wolkerova, 102 m2

Wolkerova, Jablonec nad Nisou

4 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 207 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt v rodinném domě se zahradou a nadstandardními skladovacími prostory?

Prvorepubliková vila ve vyhledávané čtvrti má vlastní rovinatou zahradu, na kterou navazuje hřiště. Každý ze dvou bytů leží na samostatném podlaží, která jsou propojena chodbovým schodištěm.

Lze koupit i oba byty / celý dům. Nyní připravujeme prohlášení vlastníka - předmětem převodu budou již nově vzniklé jednotky. Dům napojen na veřejnou kanalizaci i vodovod, vytápění zajištěno prostřednictvím plynového kotle i kotle na tuhá paliva. Velmi prostorný sklep skýtá prostor pro dílnu i skladovací prostory. Dále je v něm umístěna garáž s výjezdem do zahrady. Horní byt má k dispozici nadstandardní půdní prostory s využitelnou světlou výškou.

Parkovat lze na zahradě, v garáži, nebo přímo před domem. Díky své poloze nabízí objekt krásný výhled na Jablonec i Jizerské hory. V dochozí vzdálenosti naleznete veškerou občanskou vybavenost města a zároveň máte nedaleko domu lesní sportoviště Srnčí důl, nebo lesy na Dobré Vodě a Milíře. Strategický je také blízký exit směr Praha, Turnov.

Případnou rekonstrukci můžete konzultovat s naším stavebním technikem. Ve fotogalerii naleznete současný stav (černobílý), i návrh změny dispozice na 4+kk.

Budu se těšit na případné dotazy.

Parametry bytu

Cena
4 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
Wolkerova, Jablonec nad Nisou
ID
324
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
102 m2
Patro
1. z 2
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
102 m2
Plocha zahrady
358 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Adam Zeman

Adam Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti