Prodej komerční nemovitosti, Olomouc, U cihelny, 162 m2

U cihelny, Olomouc

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Olomouci

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji příjemný, udržovaný, dvoupodlažní, částečně podsklepený RD s rozsáhlými pozemky o celkové výměře 8 961m2. Jedná se o velmi lukrativní nemovitost, s velkým potenciálem a možnostmi využití k investičním příležitostem, zemědělským účelům, podnikatelské činnosti i bydlení. Dům je po rekonstrukci 1. NP a dalších dílčích úpravách cca z let těchto úprav 1990 - 1995, který se nachází na ul. U Cihelny, městské části Olomouc - Droždín. RD je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Součástí zastavěné plochy a nádvoří o celkové výměře 532 m2 je RD, hospodářská část s jednopodlažním dvorním objektem - bývalá cukrářská výrobna. Dvorní objekt je napojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci a je možné jeho využití pro další podnikatelskou nebo soukromou činnost, venkovní kuchyni se zázemím a posezením, dílnu apod. Na nádvoří mezi RD a dvorním objektem se nachází kovové schody na terasu nad verandou, nefunkční studna a přístřešky s kovovou konstrukcí. Na tento prostor navazuje hospodářská část s velkou oplocenou zahradou, na které jsou vzrostlé ovocné stromy, převážně jabloně. Všechny tyto pozemky o celkové výměře 8 961 m2 jsou dle platného územního plánu aktuálně vedeny některé části pozemků k využití jako plochy zastavitelné a plochy přestavby smíšené obytné se strukturou zástavby jako blokový typ a z části je zadní část pozemku vedena k využití jako plocha zastavitelná s využitím plochy veřejných prostranství a dále plocha zemědělská s poznámkou uzemní rezerva označena UR-23. V 1.NP rodinného domu se nachází vstup přes verandu do chodby s betonovým schodištěm, ze které jsou dále po levé straně umístěné místnosti - samostatné WC, komora a koupelna s vanou. Po pravé straně chodby je vchod do sklepa. Dále se v 1.NP nachází kuchyně s kuchyňskou linkou, plynovou varnou deskou, elektrickou troubou a jídelním koutem, na kuchyň navazuje prostorný obývací pokoj a ložnice. Nad schody v mezipatře se nachází vstup na terasu z domu a druhá koupelna se sprchovým koutem společně s WC. Následně 2.NP je tvořeno menší chodbou se vstupem po levé straně do technické místnosti s plynovým kotlem a vstupem na půdu a dále po pravé straně z menší chodby do dvou pokojů s kuchyňkou a komorou.
Podlahy v domě jsou dlažba - veranda, chodba, WC, komora, koupelna v 1. NP i koupelna v mezipatře a kuchyně, linoleum - ložnice v 1.NP, pokoje a kuchyňka v 2. NP, plovoucí podlaha - obývací pokoj v 1.NP. Okna a dveře na terasu, která poskytuje krásný výhled na město Olomouc, jsou plastové, materiál střechy je plech.
V blízkosti nabízené nemovitosti se nachází základní škola, mateřská školka, obchod, hospoda i zastávka autobusu MHD. Při financování úvěrem Vám také zprostředkujeme bezplatnou konzultaci s naším úvěrovým specialistou.

Více fotografií (tj. 2.NP rodinného domu, hospodářské části, dvorního objektu a přilehlých pozemků) naleznete na stránkách RE/MAX.

Pro bližší informace neváhejte kontaktovat makléře této nabídky.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
U cihelny, Olomouc
ID
160-NP02310
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
532 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX MONARCHA

RE/MAX MONARCHA

Masarykova třída 105/29, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Bc. Karel Fiala

Bc. Karel Fiala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Olomouci?

Podobné nemovitosti