Prodej rodinného domu, Náchod - Malé Poříčí, Lomená, 180 m2

Lomená, Náchod, Malé Poříčí

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Náchodě

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům s kopcovitým pozemkem, ležící v obci Malé Poříčí u Náchoda. Dům je dvoupodlažní, podsklepený s absolutním klidem a soukromím. Díky lokalitě je dům ideální k vlastnímu bydlení, tak rekreaci, či investici. Díky velice exponované lokalitě jej lze pronajímat dlouhodobě. Finanční prostředky z pronájmu se tak významnou měrou mohou podílet na případných splátkách hypotéky.

Vnitřní dispozice domu: vstupní zádveří, chodba, samostatné WC a severně orientovaný obývací pokoj je samostatný ale průchozí do kuchyně s jídelnou. Vzhledem k tomu, že dům je podsklepený, najdete tu technický prostor, sušárnu a garáž pro jedno auto. Po stočených schodech se dostanete do patra, kde se nacházejí 3 pokoje, koupelna se sprchovým koutem spojená s WC a úložným prostorem v podkroví.
Dům je ihned k nastěhování. Celkový stav domu je ve velmi dobré kondici a to díky péči majitelky. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva do litinových radiátorů. Kotel prošel kompletní revizí v letošním roce kvůli prodloužení 3.emisní třídy a to minimálně na 2roky. Je zde také možnost pro větší pohodlí topení elektřinou. Velmi nízké náklady na bydlení. Ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem.

Výjimečné stavení je umístěno stranou od hlavní cesty, v samostatné zástavbě. Okolní nemovitosti na stráni jsou zasazeny do vzrostlé zeleně a vzájemně se neruší. Velikost vlastního pozemku je 609 m2. Zaručuje tak klid, soukromí a nerušený odpočinek. Je zde místo pro stavbu velké pergoly, bazénu. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Část této lokality vybízí k relaxaci, cykloturistice či pěší. Vyhlášen je zejména místní zámek v Náchodě, pevnost Dobrošov a opačným směrem Jiráskův Hronov nebo Adršpašské skály. Zajímavostí k této lokalitě bych vyzdvihnul především okolní lesy.

V případě zájmu vám díky nadstandardním podmínkám u finančního poradce doporučím nejlepší financování k vaší nové nemovitosti a díky kvalitnímu servisu se můžete spolehnout, že vám zajistíme veškeré náležitosti. Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat! Moc obdobných domů v této lokalitě k nastěhování nenajdete.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Lomená, Náchod, Malé Poříčí
ID
420230082
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
140 m2
Plocha nemovitosti
792 m2
Plocha zahrady
609 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Betonová
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 133 lidí

Prodejce

David Církva

David Církva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Náchodě?

Podobné nemovitosti