Prodej pozemku pro bydlení, Velké Losiny, Rudé armády, 1731 m2

Rudé armády, Velké Losiny

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Velkých Losinách

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Nabízíme k prodej stavební pozemek ve Velkých Losinách o rozloze 1731m2. Pozemek se nachází v blízkosti centra, zároveň je pěkně situován do uzavřené části poskytující dostatek klidu a soukromí. Výhodou je příjezd z hlavní komunikace a současně také přístup z vedlejší slepé uličky. Pár minut chůze se nachází zámek s rozsáhlým parkem, multifunkční areál zdraví s tělocvičnou a lázeňský areál s množstvím vnitřních i vnějších bazénů s celoročním provozem. V lokalitě je možnost různého rekreačního vyžití - turistické trasy i cyklotrasy a lyžařské areály. Pozemek je rovinatý a po celý den slunečný. Veškeré inženýrské sítě jsou v dosahu.
V případě zájmu více kupců lze pozemek rozdělit na dvě části. Vzhledem k turisticky vyhledávané lokalitě je pozemek vhodný také ke komerční výstavbě.

Parametry pozemku

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Rudé armády, Velké Losiny
ID
N00948
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
1731 m2
Plocha nemovitosti
1731 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Rostislav Zbořil

Rostislav Zbořil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velkých Losinách?

Podobné nemovitosti