Prodej rodinného domu, Horní Jelení, Sokolova, 792 m2

Sokolova, Horní Jelení

29 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 924 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Horním Jelení

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení si vám dovolujeme nabídnout k prodeji rodinný dům v obci Horní Jelení s rozsáhlými pozemky o výměře 17.934 m2. Dům je postavený a kolaudovaný v roce 2011. Dům se nachází na okraji obce v sousedství obecního rybníka s dětským hřištěm, díky tomu tato nemovitost nabízí řadu podnikatelských i soukromých záměrů.

Dům je tvořený třemi patry o rozloze 264 m2, jsou zde 3 dílny, 3 garáže, každé patro je vybaveno vlastní koupelnou a toaletou. Dům je napojený na veškěré sítě - elektřina, vodovod, plyn, kanalizace, navíc disponuje vlastním silným zdrojem pitné vody (18litrů/sek.). Ve spodním patře je umístěný také bojler (300litrů) a zásobníkem vody (300litrů). V domě je rozvedený centrální vysavač. Dále je možné využít dalších cca 80m2 pod střechou domu, je zde příprava na rozvody vody a elekřiny. Vytápění zajišťují kotle na plyn i tuhá paliva.

Na pozemku se nachází vypuštěný rybník a stará stodola, určená k demolici.

Město Horní Jelení má cca 2100 obyvatel a roste díky dobré dojezdové vzdálenosti do Hradce Králové, Pardubic (30 min), napojení na dálnici D35 (10 min). Ve městě je základní i mateřská škola, pošta, 6 restaurací, 3 obchody s potravinami, řeznictví, drogerie, papírnictví, železářství, obchody oděvy a elektro a základní zdravotnické služby, dobrou dopravní obslužnost zajišťují autobusové spoje.

Dům se prodává jako celek, tedy i se všemi pozemky. Lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
29 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Sokolova, Horní Jelení
ID
N0025285
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
792 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
17934 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Kajnar

Ing. Jiří Kajnar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horním Jelení?

Podobné nemovitosti